Vairuotojus įspėja dėl A juostos: piktnaudžiaujant gali baigtis liūdnai

  • Teksto dydis:

Rytinės spūstys – dažno sostinės vairuotojo košmaras. Policijos pareigūnai pritaria, kad tai yra nemaža Vilniaus problema, tačiau, anot jų, pastaruoju metu situacija šiek tiek gerėja ir mažėja besiskundžiančių žmonių, kadangi policija ėmėsi griežčiau kontroliuoti, kas važiuoja A juosta.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos viršininko Dainiaus Šalomsko, jau kelios savaitės policija aktyviau stebi eismą A juostomis ir, anot jo, pralaidumas pamažu gerėja.

„Pradėjome kontroliuoti, praktiškai kiekvieną rytmetį nuo 7 valandos ryto, kad A juosta važiuotų tik tie automobiliai, kuriems priklauso ja važiuoti. <...> Iš pradžių nepasitenkinimas buvo didesnis, dabar situacija pakankamai nebloga, žmonių, besiskundžiančių, kad visi, kas nori, važiuoja A juosta, jau mažėja“, – sako D. Šalomskas.

Jo teigimu, per savaitę išaiškinama apie 30–40 pažeidėjų. Bauda – nuo 30 iki 90 eurų. Pirmąkart skiriama pusė baudos (15 eurų), o vėliau gali netgi tekti kuriam laikui atsisveikinti su teise vairuoti automobilį.

Daugiau apie tai – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alfonsas

Alfonsas portretas
Irgi geri su tuom juostom pilaites pr.isvis isvaziuoti is namu iki aplinkelio 30-40min.vaziuojam ar cia normalu?o autobusai patys labai sudaryneja kamcius kaip vaziuoja savo a juosta o lenda poto kur jam negalima lysti i normalia juosta .jus pilates pr.tvarkykit nes ja uzp... kamciuose sedeti.

Neptunas

Neptunas portretas
Kano saskaita tas A juostas padare? nauja kelio juosta nutiese ne ateme ir taip sukure kamscius, kur buvo 2 tapo viena ir ka kamsciai sumazejo? asilu gauja

suds o ne taisykle

suds o ne taisykle portretas
teisingai! atimt teises,bauduoti,karti,zverys o ne zmobes vazineja A juosta. ne nu ... kad tik tokios problemos butu esmines! girti vazineja,zmones trsusko ir kas darona,o cia natai pravaziavi A juosta piko metu.jei netrukdo busikams,ar gaila to plento???? pasiplest is zmoniu nori ir tiek.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių