Tūkstančiai stačiatikių išreiškė savo požiūrį į bandymus suskaldyti bažnyčią

Bandant suskaldyti Lietuvos Stačiatikių Bažnyčią, ir įkurti paralelinę Konstantinopolio Patriarchato jurisdikcijai priklausančią bažnytinę struktūrą, tūkstančiai Lietuvos stačiatikių arkivyskupijos parapijiečių keliavo Vilniaus gatvėmis, dalyvaudami religinėje procesijoje už Bažnyčios vienybę, rašoma Lietuvos Stačiatikių Bažnyčios pranešime spaudai.

Religinė procesija vyko šventųjų Vilniaus kankinių Antano, Joano ir Eustachijaus atminimo iškilmių. Ta proga Vilniaus Šv. Dvasios vienuolyne, gausiai susirinkus žmonėms, vyko šventinės pamaldos, prieš joms prasidedant, į vienuolyno šventovę buvo atvežta Šventoji Ugnis iš Jeruzalės.

Pamaldų metu Šventosios Dvasios vienuolyne buvo meldžiamasi už karo Ukrainoje pabaigą bei Stačiatikių Bažnyčios vienybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
dar yra llogiska prielaida kad yra vatikano itaka tik jau ne tokia kaip viduramziu inkviziciju ir kalavijum bei kryziumi diegt zydiskas /vertybes/ prasilenkenciomis su Krustaus mokymu 1 tevuko isipareigoimai vatikanui susivienyt su musulmonais parodo kaip ir vykimas pas Orbana i kokia padeti pastate save vatikanas kad ir pedklausymais su celibatyniu arogantisku inkviziciniu uzsispirymu grazint pasauli i monarhu ir setono priklausomybe ka siandien ir matome deja ne visi tai supranta nes kuriu galvos marmaliuotos ir liks tokios ...z...=0

Atsijunkit nuo nusikaltėlių

Atsijunkit nuo nusikaltėlių portretas
Irnebus jokio skilimo, patys pasirinko. Reikia ne prašyti, kad maskovijos vyriausias, nusiltėlius laiminantis pilietis jus paleitų, bet padakyti, mes jus jau palikom ir trenkti durim

Taigi

Taigi  portretas
Jaučia cerkvės tarnai Rusijos krachą po pralaimėjimo Ukrainoje ir rašistinės Putino klikos galą. Jų uoslė geresnė nei medžioklinių šunų.
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių