Skinam laurus: Vilniaus šachmatų karalienė – gražiausia eglutė Europoje!

  • Teksto dydis:

„Vilniaus Kalėdų elgė – stulbinanti!“ – liaupsių sostinės žaliaskarei negaili Europos kelionių krypčių puslapis europeanbestdestinations.com ir skiria jai garbingą pirmą vietą visame sąraše,.

Šiais metais Vilniaus kalėdinę eglė sužavėjo ne tik lietuvius – kelionių krypčių puslapis rekomenduoja į mūsų šalį atvykti žmonėms iš viso pasaulio. Portale rašoma, kad tai – pati gražiausia eglutė visoje Europoje.

Europeanbestdestinations.com pateikia visą sąrašą 17-os miestų, kuriuose, anot kelionių krypčių specialistų, žaliaskarės šiais metais yra gražiausios.

1. Vilnius, Lietuva

2. Praha, Čekija

3. Strasbūras, Prancūzija

4. Kelnas, Vokietija

5. Ukraina, Kijevas

6. Roma, Italija

7. Viena, Austrija

8. Budapeštas, Vengrija

9. Insbrukas, Austrija

10. Briuselis, Belgija

11. Franfurtas, Vokietija

12. Talinas, Estija

13. Varšuva, Lenkija

14. Jorkas, Jungtinė Karalystė

15. Stokholmas, Švedija

16. Brasovas, Rumunija

17. Paryžius, Prancūzija

Primename, kad lapkričio 30 d. sostinėje įžiebta pagrindinė šalies eglė. Šiųmetis Kalėdų simbolis sostinėje paverstas galingiausia šachmatų figūra – karaliene.

Plačiau apie kitų Europos miestų egles skaitykite čia. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesamone

Nesamone portretas
Kas šuniui pakels uodega.Nesamone.jurta kažkokia .neturi ką rašyt.geriau parašykit apie kainas parduotuvėse užsieny ir pas mus.su tokiom algom .merry x-mass !

Matas

Matas portretas
Dauguma komentatoriu tik verkti ir sugeba.snargletasnukiai.patis gyvenime nieko nemate o cia savo kvaila nuomone rodo...

man GEDA

man GEDA  portretas
nejuokinkit zmoniu, ubagai issidabino egle ir didziuojasi pries Europa, vakar per Olandijos tv rode laida apie lt kaimus, prase olandu skirti labdara tam, kad lt kaimo zmones galetu nusipirkti maisto ir malku,kad nesaltu, man buvo GEDA ziureti tokia laida, tokio salies ubagiskumo jokia egle nepasleps.....
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių