Šeimas prie Baltojo tilto kviečia „Eismo kiškiai“

  • Teksto dydis:

Vilniečius ir miesto svečius jau šį šeštadienį, rugsėjo 5 dieną, kviečia tradiciniu tampantis nemokamas saugaus eismo renginys šeimai „Eismo kiškiai“. Nuo 11 val. prie Baltojo tilto tėvelių ir vaikų lauks pramogos, užduotys, koncertai ir linksmybės.

Policijos atstovų paruoštose specialiose sankryžose mažieji galės spręsti eismo situacijas, bendrauti su Amsiumi, šėlti su mylimiausiu vaikų personažu Kake Make.

Mokytis gelbėti gyvybes pakvies Lietuvos Raudonojo Kryžiaus organizuojama pirmosios pagalbos mokyklėlė.

Meninėse dirbtuvėlėse vaikai konstruos aitvarus, iš antrinių žaliavų kurs žaislus ir automobiliukus, spalvins specialiai „Eismo kiškiams“ dailininkės Nomedos Marčėnaitės sukurto piešinio dėlionę.

Renginio metu policijos atstovai nemokamai registruos ir ženklins dviračius: norintieji tai padaryti, turėtų nepamiršti atsinešti dviračio įsigijimo dokumentus ir asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Šventiniame koncerte vaikams dainuos šaunioji „Tele bim-bam“ komanda, lauks magiškasis Manto Wizard pasirodymas, koncertuos Diana Dargienė su dukra Une, šokių namai „Be good“, Vilniaus tarptautinės mokyklos ansamblis, grupė „DND“, dainavimo studija „HEY“ ir kiti.

Socialinį renginį inicijuoja šeimos saugumu besirūpinanti bendrovė „Mokilizingas“, kartu su Vilniaus miesto savivaldybe, Lietuvos Raudonuoju kryžiumi, Vilniaus apskrities VPK kelių policijos valdyba.

„Eismo kiškiai“ vyks rugsėjo 5 dieną, šeštadienį, Vilniuje, prie Baltojo tilto.

Renginio pradžia 11 val. Renginys n e m o k a m a s.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių