„Kauno diena“ – lyderis ir mieste, ir regione

Naujausiais TNS tyrimų duomenimis, „Kauno diena“ yra skaitomiausias laikraštis Kaune ir Kauno regione. Kauno mieste dienraštis konkurentus lenkia dvigubai, Kauno regione irgi užima lyderio poziciją.

Dienraštis „Kauno diena“ mieste visada buvo mėgstamiausias kasdien leidžiamas laikraštis. Čia jis konkurentus lenkia dvigubai. Pastaruosius metus „Kauno diena“ neužleidžia lyderio pozicijų ir apskrityje.

Sociologinių tyrimų agentūros TNS atliktų tyrimų naujausiais duomenimis, šiais metais vidutinė skaitytojų auditorija Kauno mieste yra 48,3 tūkst. – dvigubai daugiau, nei turi kiti dienraščiai (bendra „Kauno dienos“ auditorija Kauno mieste – 89,7 tūkst. skaitytojų).

Iš TNS pateiktų skaičių galima daryti išvadą, kad dienraščio turinys, skaitytojams dovanojami „Kauno dienos“ žurnalai „Sveikata“, „Moters triumfas“, „Verslas. Lyderiai“, „Kur studijuoti?“, „Vasaros gidas“, „Kaimynai“ (prenumeratoriams), „Eurolyga“ ir kiti domina ne tik miesto, bet ir aplink jį esančių Kauno rajono gyvenviečių, miestelių, kaimų gyventojus.

Bendra „Kauno dienos“ skaitytojų auditorija Kaune ir Kauno regione – 103,3 tūkst. Pasak TNS, visoje Lietuvoje „Kauno dieną“ kasdien skaito 112,4 tūkst. žmonių.

Nuo 1998 m. TNS LT kiekvieną mėnesį atlieka Nacionalinį skaitytojų tyrimą, kurio duomenys pateikiami kiekvieną sezono ketvirtį. Šio tyrimo tikslas yra kuo tiksliau nustatyti laikraščių ir žurnalų auditoriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uot

uot portretas
cha cha cha

aldas

aldas portretas
O ka erikas čia daro?

nn

nn portretas
Kažkada Kaunadienis buvo solidus laikraštis su savo miestą mylinčiais, senos kartos žurnalistais. Dabar tik skaitalas, spausdinantis masine psichozę.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių