Ieškoti darbo – į karjeros galimybių mugę

Perspektyvūs studentai ir jauni specialistai turi galimybę gauti realius darbo pasiūlymus. Dialogui su didžiausiomis ir sėkmingiausiomis Lietuvos įmonėmis juos kviečia kovo 5 dieną vyksiantis karjeros galimybių renginys „Tavo kelias'09“.

Jau antrus metus iš eilės tarptautinės jaunimo organizacijos AIESEC rengiamas projektas „Tavo kelias'09“ studentams pasiūlys karjeros galimybę tokiose įmonėse kaip „Bitė Lietuva“, „PricewaterhouseCoopers“, „TELE2“, „Mars Lietuva“, „Lietuvos Draudimas“, „Danske bankas“, „Ernst & Young Baltic“, „RIMI Lietuva“, „CV-Online“ ir kt.

Įmonės jaunuolius supažindins su savo veikla, pristatys darbo ir karjeros galimybes. Studentų taip pat laukia vieša diskusija, kurioje šeši profesionalai kalbės dalyviams aktualiomis verslo bei karjeros temomis, dalinsis patirtimi.

Po jos, visi dalyviai bus kviečiami į specialiai jiems sudarytas darbo grupes, kuriose potencialūs darbdaviai siūlys išmėginti jėgas verslo simuliacijose, suteiks žinių apie dabartinį verslą ir jo situaciją Lietuvoje. Studentai bus kviečiami aktyviai diskutuoti, generuoti naujas idėjas ir jas pasiūlyti tikriems savo srities profesionalams.

Renginio organizatoriai tikisi sulaukti apie 400 perspektyvių studentų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių universitetų ir Rygos SSE universitete studijuojančių lietuvių.

VIETA: viešbučio „Karolina“ konferencijų centras, Sausio 13-osios g. 2, Vilnius.
LAIKAS: kovo 5 d. 9-19 val.
KAINA: nemokamai.


Šiame straipsnyje: darbasstudentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių