D. Kreivys antrajame ture tikisi susitikti su A. Zuoku arba R. Šimašiumi

Susitikti su buvusiu Vilniaus meru Artūru Zuoku arba dabartiniu meru Remigijumi Šimašiumi antrajame savivaldos rinkimų ture tikisi Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos kandidatas į Vilniaus merus Dainius Kreivys, ketvirtadienį atėjęs balsuoti išankstiniuose rinkimuose.

„TS-LKD yra stipri jėga Lietuvoje ir turi visus šansus laimėti tarybos ir merų rinkimus“, - teigė jis.

Paklaustas, kokį oponentą tikisi sutikti antrajame ture, D. Kreivys teigė, kad tai bus arba buvęs Vilniaus meras A. Zuokas arba esamas sostinės meras R. Šimašius.

„Yra buvusių merų, turbūt žinomų, ir esamų, tai kažkas iš jų“, - sakė D. Kreivys.

Trečiadienį savivaldos rinkimuose prasidėjo balsavimas iš anksto savivaldybėse ir specialiuose balsavimo punktuose.

Rinkėjai, kurie dėl įvairių priežasčių rinkimų dienomis negali atvykti ir balsuoti rinkimų apylinkėje, turi galimybę balsuoti iš anksto.

Savivaldybių tarybų rinkimuose balsavimas iš anksto vyks visų savivaldybių pastatuose šių metų vasario 27-28 dienomis nuo 8 iki 20 val. Balsuojant iš anksto būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir rinkėjo kortelę.

Balsavimas specialiuose balsavimo punktuose vyksta nuo vasario 27-kovo 1 dienomis.

Pasinaudoti šiuo balsavimo būdu gali tik tie rinkėjai, kurie dėl sveikatos būklės ar amžiaus yra sveikatos priežiūros (išskyrus ambulatorines), socialinės rūpybos ar globos įstaigose arba atlieka privalomąją ar tikrąją karo tarnybą, yra misijose ir todėl negali atvykti balsuoti į rinkimų apylinkę, arba atlieka arešto ar laisvės atėmimo bausmę ar yra areštinėse, tardymo izoliatoriuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Nesitikek,melynas Martynai dangus,bet ne tau.

Balamutas

Balamutas portretas
Vilniui tinka bet kuris iš jų. Vienas už kitą geresni. Apsigydę nuo kleptomanijos. Laikinai, trumpam. Laukiam recidyvų. Nekantriai laukiam. Bus.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas VAGYS IR SUKCIUS NORI BUTI MERAS ar mazai dar prisivogei KREIVY? ar dar mazai mamai ir sau privogei?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių