Jaunimo dainuojamosios poezijos konkursas „Žemės ir pavasariai“ suburs kūrybingus žmones

  • Teksto dydis:

„Bardai LT“ inicijuoja pirmąjį šalies jaunimo dainuojamosios poezijos konkursą „Žemės ir pavasariai“. Konkurse buvo kviečiami dalyvauti jaunuoliai (nuo 16 iki 30 metų) iš visos Lietuvos, siųsdami dvi įrašytas savo kūrybos dainas arba vieną savo kūrybos dainą, kitą – pasirinkto žinomo šalies dainuojamosios poezijos atlikėjo dainą.

2021 m. rugsėjo 25 d. 11 val. VU teatro salėje įvyks finalinis dainuojamosios poezijos konkurso „Žemės ir pavasariai“ renginys. Kompetentinga komisija, kurią sudarys dainų autoriai ir atlikėjai – Raminta Naujanytė-Bjelle, Darius Žvirblis bei Gediminas Storpirštis – vertins dalyvių kūrybinius gebėjimus, vokalinius įgūdžius, instrumentines aranžuotes, meninį programos atlikimą, sceninę laikyseną, poetinio teksto interpretaciją, originalumą ir išraiškingumą.

Trys geriausieji bus apdovanoti piniginiais prizais ir tą pačią, rugsėjo 25 d. 20 val. turės galimybę kartu su žinomais atlikėjais pasirodyti baigiamajame konkurso koncerte gyvos muzikos klube „Tamsta“. Scenoje išvysite dainuojančius aktorius Giedrių Arbačiauską, Gediminą Storpirštį, atlikėjus Darių Žvirblį, Joną Baltoką ir JieDu, Gytį Ambrazevičių su smuiko virtuozu Pauliumi Vaicekausku, Emiliją Statinaitę. Renginys nemokamas. Po koncerto veiks „laisvas mikrofonas“, tad kviečiami visi, kam ne tik įdomu išgirsti jaunus kūrėjus, bet ir patiems pasidalinti savo dainomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių