Garsenybes suviliojo juodžiausias vakarėlis mieste

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą gausų būrį tamsiai apsirengusių vilniečių sutraukė jau antros Vilniuje parduotuvės „The Dark” atidarymas. Tarp įspūdingo renginio svečių „G09” parduotuvių centre buvo matyti ir nemažai gerai žinomų pramogų pasaulio atstovų.

Juoda, iškilminga, prabangi – taip galima apibūdinti „The Dark“ atidarymo šventę. Pats „The Dark” ženklo kūrėjas Paul Rizk į renginį atvyko lydimas jo kūrinių dvasią puikiai atspindinčių šunų. Dizainerį sveikinę draugai nuoširdžiai laikėsi aprangos kodo ir net dovanas kūrėjui teikė atitinkančias reikalavimą – vyravo tamsių, beveik juodų spalvų gėlės, balionai ar įvairūs meno kūriniai, rašo troisfemmes.lt.

Prieš atidarant prabangios papuošalų parduotuvės duris buvo parodytas įspūdingas papuošalų pristatymo šou. Dėmesį prikaustantį pasirodymą surengė ir „Bar Masters” tandemas su geriausiu šalies barmenu Rapolu Vareika priešakyje. Jų ruošti kokteiliai, kuriais buvo vaišinami susirinkusieji, sulaukė ne mažiau pagyrų nei dizainerio kurti aksesuarai. Taip pat nemažai komplimentų sulaukė ir parinkta muzika, kuri, regis, dar labiau paryškino šventės dvasią.

Atvėrus ilgai ir kruopščiai įrenginėtos parduotuvės duris, svečiai suplūdo įvertinti parduodamų „The Dark” kūrinių. Šie daugiausiai iš odos kurti papuošalai buvo tiesiog graibstomi – prie kasos sparčiai nusidriekė eilės norinčiųjų įsigyti vieną ar kitą aksesuarą. Naujame butike parduodamais papuošalais Paul išliko ištikimas savo stiliui – juose vyrauja tamsios spalvos, masyvios detalės, beveik visi jie pagaminti iš odos.

Straipsnis iš portalo troisfemmes.lt


Šiame straipsnyje: The Darkbutikasaksesuarai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių