Piktinasi sutrikusia „Swedbank“ veikla: bankomatai ir skaitytuvai „atmeta“ korteles

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę į portalo redakciją kreipėsi skaitytojai, kurie skundėsi sutrikusia „Swedbank“ banko veikla.

Kaip portalo žurnalistams pasakojo kaunietė Julija, pirmadienio popietę ji iš Laisvės alėjoje esančio „Swedbank“ bankomato bandė išsiimti grynųjų pinigų, tačiau moters banko kortelė buvo atmesta.

Kortele Julija bandė atsiskaityti ir maisto prekių parduotuvėje, tačiau skaitytuvas ir vėl atmetė kortelę.

Julijai antrino ir kaunietė Silvija – moteris taip pat susidūrė su banko trikdžiais. „Internete man neatidaro elektroninės bankininkystės“, – teigė pašnekovė.

„Kad per visas sistemas nulūžtų, tai tikrai nebuvau girdėjęs“, – moterims antrino skaitytojas Tomas.

Paskambinus į „Swedbank“ klientų aptarnavimo centrą nurodoma, kad bankas išties susiduria su trikdžiais. „Atsiprašome, šiuo metu yra sutrikusi banko sistemų veikla. Nesklandumai bus pašalinti artimiausiu metu“, – štai tokią žinutę išgirsta į „Swedbank“ paskambinę vartotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Laba diena ,bent pas mane su Swedbank programėlė ir problemų nebuvo

Tas glušius

Tas glušius portretas
O aš tyčia nelaikau grynų pinigų nei euro, turiu kortele be dugno ir atsiskaitinėju už prekes ir paslaugas. Jokių sutrikimų nepajutau. Tas pats swedbankas. VIP klientai svarbesni nei paprasti pašalpiniai.

issimi bapkes ir uzsidarai saskaita

issimi bapkes ir uzsidarai saskaita portretas
Senai issiemiau visus pinigus ir atsisakiau korteles, paskyra tame swedbanke laikau tik kad prie valstybiniu paslaugu prisijunginet. Mano pinigai - mano pinigineje mano kisenej, nu ir po pagalve dar siek-tiek ;-) skaiciukai banke = ne mano pinigai, kol visi sito nesupras, tol ir bus kad tipo pinigus turi bet tau ju nieks neduoda
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių