Šalčininkuose po atnaujinimo atidaryta „Maxima“ parduotuvė

  • Teksto dydis:

Po trijų mėnesių pertraukos ketvirtadienį Šalčininkuose pirkėjų būrį pasitiko atnaujinta „Maximos“ parduotuvė. „X“ formato parduotuvėje pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 9000 prekių asortimento, kuriame ypač gausus lietuviško šviežio maisto bei bakalėjos produktų pasirinkimas. Lankytojų patogumui parduotuvėje naujai įrengtas erdvus liftas, kuriuo į antrą aukštą pirkėjai galės pakilti ir su prekių vežimėliais.

Į parduotuvės atnaujinimą prekybos tinklas „Maxima“ investavo per 910 tūkst. eurų. Parduotuvėje dirba 27 Šalčininkų rajono gyventojai.

„Ši parduotuvė jau daugelį metų yra gerai žinoma ir mėgstama Šalčininkų gyventojų, todėl tiek jos atnaujinimas, tiek ir atidarymas buvo labai laukiami. Atnaujindami parduotuvę daugiausiai dėmesio skyrėme interjero modernizavimui bei papildomoms apsipirkimo patogumą užtikrinančioms priemonėms – rampoms, naujam liftui, patogesniam prekių išdėstymui salėje. Šioje parduotuvėje pirkėjai ras 9000 prekių asortimentą, kurio reikšmingą dalį tradiciškai sudaro Lietuvos gamintojų produkcija“, – pranešime cituojama „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Anot jos, parduotuvėje taip pat įrengta moderni prekybos įranga, pertvarkytos parduotuvės pagalbinės patalpos.

Atnaujintos parduotuvės atidarymo proga „Maximos“ darbuotojus ir renginio svečius pasveikino Šalčininkų rajono savivaldybės meras Zdzislavas Palevičius. Parduotuvę pašventino ir palaiminimą suteikė Eišiškių parapijos kunigas vikaras Renaldas Kučko.

Šalčininkų „Maximos“ parduotuvė pirkėjus tradiciškai pasitinka gausiu šviežio maisto asortimentu. Parduotuvės lankytojus vilios vietoje kepamų šviežių bandelių ir kruasanų kvapai. Pirkėjai čia ras per 1200 šviežio maisto produktų, iš kurių apie 80 proc. – lietuviškos kilmės prekės. Šios parduotuvės lankytojai taip pat galės rinktis iš daugiau nei 2900 bakalėjos maisto prekių asortimento. Nenusivils ir buities reikmenų ieškantys pirkėjai – čia jie ras daugiau nei 2000 pramoninių prekių bei daugiau nei 770 pirmo būtinumo ne maisto produktų. Naujojoje parduotuvėje taip pat siūlomos prekės kūdikiams, gyvūnams, kosmetika, augalai ir jų priežiūrai skirti produktai.

Parduotuvės plotas, pasak prakybos tinklo pranešimo, liko nepakitęs ir siekia 904 kv. m, o prekybos plotas sudaro 615 kv. m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mikas

mikas portretas
Maximos laikai jau baigesi. Ir tai ju vadovai supranta. Todel ir kelia reklamas apie kiekvienos kaimo parduotuves atidaryma. Kaip sakoma - traukinys nuvaziavo ponai....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių