R. Masiulis: „Lietuvos geležinkelių“ planai dėl maisto parduotuvių – miskomunikacija

Ankstesni „Lietuvos geležinkelių“ planai dėl savo maisto prekybos vietų, kurie netrukus buvo atšaukti – per anksti iškomunikuota bendrovės žinutė, o ne naujos įmonės strategijos dalis, mano susisiekimo ministras Rokas Masiulis.

„Tas procesas, kaip stebiu iš šono, buvo šiek tiek chaotiškas. Dabar jų (Lietuvos geležinkelių. – ELTA) pozicija yra, kad tas erdves (maitinimo stotyse. – ELTA) reikėtų siūlyti tiems komersantams, kurie užsiima ta veikla. Taip kad buvo truputį chaotiškas procesas, bet matome, kad po truputį stoja ant vėžių“, – „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ sakė R. Masiulis.

Jo manymu, šis atvejis nerodo, kad bendrovėje turėtų rastis daugiau iniciatyvų imtis pašalinių verslų.

„Manau, kad tai buvo daugiau vidinės miskomunikacijos klausimas, nes vienas padalinys turėjo aiškią viziją, kaip tai reikėtų vystyti, kad galbūt reikėtų vystyti savo parduotuvę, bet kai susėdo visa įmonės vadovybė – ta vizija buvo atšaukta. Aš taip suprasčiau situaciją – per anksti išėjo informacija, kuri viduje nebuvo patvirtinta“, – kalbėjo ministras.

ELTA primena, kad anksčiau pranešta apie bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ planus stotyse įkurti maisto parduotuvių tinklą, kurį plėtotų pati bendrovė.

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Jurgis Razma tokį „Lietuvos geležinkelių“ sumanymą pavadino absurdišku. Parlamentaras ragino kuo greičiau rengti Seimo Ekonomikos komiteto posėdį klausimo nagrinėjimui iš esmės.

Penktadienį „Lietuvos geležinkeliai“ pranešė, kad ieškos partnerių keleivių maitinimo paslaugoms teikti.

100 proc. „Lietuvos geležinkelių“ akcijų priklauso valstybei, kurias pasitikėjimo teise valdo Susisiekimo ministerija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Valstybinį sektorių PRIVALU stiprinti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių