Prekybos tinklas „Iki“ komunikacijos partneriais pasirinko „Publicum“

Prekybos tinklas „Iki“ pradeda bendradarbiauti su konkurso būdu pasirinktais naujais komunikacijos partneriais – lyderiaujančia Lietuvos ryšių su visuomene agentūra „Publicum“.

Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės Indrės Baltrušaitienės, „Publicum“ pasirinkimą lėmė jų profesionalumas ir patirtis, strateginis ir šiuolaikiškas agentūros požiūris į komunikaciją bei vertybių atitikimas.

„Iki“ turi ambicingų planų stiprinti savo pozicijas rinkoje – plečiamas ir modernizuojamas parduotuvių tinklas, vystoma internetinė prekyba, didinamos investicijos į darbuotojų kompetencijų kėlimą, todėl itin svarbu turėti profesionalų partnerį, kuris apie tai efektyviai informuotų mūsų pirkėjus, darbuotojus ir partnerius“, – teigė I. Baltrušaitienė.

Tarptautinei REWE grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Šiuo metu tinklui priklauso 228 „Iki“ ir „Iki Express“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau kaip 6,5 tūkst. darbuotojų.

„Esame tikri, kad mūsų profesionalios integruotos komunikacijos paslaugos leis auginti „Iki“ komunikacinį pranašumą ir siekti verslo tikslų“, – sakė „Publicum“ valdybos pirmininkas Ričardas Jarmalavičius.

Lyderiaujanti Lietuvos ryšių su visuomene agentūra „Publicum“ įkurta 2001 metais, šiuo metu joje dirba dvidešimt specialistų.

Tarp didžiausių „Publicum“ klientų – „Samsung“, „Tele2“, „Philip Morris“, „Kesko Senukai“, „Novaturas“, „Neste“, „Bridgestone“, „Danfoss“, „Pieno centras“, „Idex“, kitos Lietuvos bei tarptautinės kompanijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Algas mokėkite normalias o ne pašalpas... Beveik visose išvardintose ymenese aptarnavimas nu pyyyypec, žemo lygio.... Kaip moka, taip ir dyrba lietuviai. Dar tamsiaodziu ysidarbinkit, vapse bus kosmosas

tai

tai portretas
uztai pradejo viska branginti,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių