Prancūziški skanėstai jau ir Lietuvoje – išskirtinius gaminius pirkėjams siūlo „Iki“

  • Teksto dydis:

Turbūt niekam ne paslaptis, kad prancūzai yra tikri kulinarijos guru ir vieni didžiausių maisto mylėtojų visame pasaulyje. Jei nusprendėte paįvairinti savo virtuvės meniu, įkvėpimo nuo šiol ieškoti galite prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėse, kurių asortimentą nuo spalio papildė prancūziška privataus prekių ženklo „Nos Régions ont du Talent“ produkcija.

Tai – išskirtinės kokybės ir autentiškų skonių maisto gaminiai, kurie neabejotinai praturtins patiekalus ir suteiks jiems naujų spalvų.

Naujų skonių paletė: nuo brandintų sūrių iki gurmaniškų džemų

„Nuo šiol kai tik kils noras mėgautis originaliais ir gurmaniškais skoniais, jums nebūtina leistis į tolimą kelionę ar lankytis prabangiuose restoranuose – mūsų prekybos tinklo parduotuvėse jau galima rasti išskirtinai autentiškų „Nos Régions ont du Talent“ skanėstų.

Šis privatus prekių ženklas siūlo kruopščiai atrinktą maisto prekių asortimentą, kuriame puikuojasi tikri prancūziški delikatesai: brandinti sūriai, traškūs blyneliai „Crepes“, rinktinio derliaus džemai, įvairios užtepėlės, kremai, padažai ir kiti, gurmanų ilgai laukti pasirinkimai tiesiai iš Prancūzijos“, – pasakoja prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Autentiškų skonių, perteikiant geriausias vietos gastronomijos paslaptis, „Nos Régions ont du Talent“ ieško nuo pat 1999-ųjų. Kasmet privataus prekės ženklo asortimentą papildo įvairios kulinarinės naujovės.

Pirkėjams siūlo originalius prancūzų virtuvės receptus

Lietuvoje šis prekės ženklas – naujovė, o juo pažymėtų gaminių galima rasti išskirtinai tik prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėse.

„Mūsų prekybos tinklas yra artimai susijęs su prancūziška gastronomija, asortimente nuolat stengiamės išlaikyti šios šalies pasididžiavimais laikomus skanėstus: nuo autentiškų kepinių iki privačių, išskirtinai prancūzišką kokybę atitinkančių prekės ženklų. Sekame pasaulines tendencijas, stebime ir mokomės iš maisto mylėtojų meistrų – prancūzų. Jų nacionalinė virtuvė yra išties įkvepianti, todėl norime bent dalį jos perduoti ir mūsų pirkėjams.

„Nos Régions ont du Talent“ gaminiai puikiai papildo asortimentą, suteikdami gurmanams galimybę atrasti naujus skonius bei eksperimentuoti gaminant pačius įvairiausius patiekalus“, – sako I. Baltrušaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daug kas taip noretu.

Daug kas taip noretu. portretas
Pagaliau bus ir uzsienietisku skaniu,kokybisku prekiu.Nusibodo Lietuviskos kaimietiskos ..Prasom daugiau pasiulyti..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių