„Lidl“ įspėja apie sukčių sukurtus „Facebook“ puslapius

  • Teksto dydis:

Bendrovė „Lidl Lietuva“ įspėja gyventojus apie socialiniame tinkle „Facebook“ sukčių kuriamus puslapius ir primena, kad oficialų prekybos tinklo puslapį rasite adresu www.facebook.com/LidlLietuva. Oficialią „Lidl Lietuva“ paskyrą „Facebook“ galima atpažinti ir iš daugiau nei 30 tūkst. gerbėjų bendruomenės.

„Lidl Lietuva“ atstovai operatyviai kreipėsi į „Facebook“, kad sukčių sukurti puslapiai būtų ištrinti. „Norime priminti, kad oficialų „Lidl Lietuva“ puslapį rasite adresu www.facebook.com/LidlLietuva. Į jį galite patekti ir tiesiogiai per mūsų svetainę www.lidl.lt, – teigia „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė Agnė Gaižauskienė. – Labai džiaugiamės, kad per tris savaites pavyko sukurti didelę ir aktyvią virtualią bendruomenę, kurios klausimai bei komentarai padeda mums nuolat tobulėti.“

„Lidl Lietuva“ sekėjai socialiniame tinkle „Facebook“ gauna informaciją apie svarbiausius prekybos tinklo maisto ir ne maisto produktų pasiūlymus, dalyvauja smagiuose konkursuose, laimi vertingų prizų, sužino gardžių receptų bei naudingų patarimų. Apsilankius oficialioje bendrovės paskyroje galima užduoti klausimų, dalintis nuomone ir atsiliepimais apie bendrovės parduodamus produktus ir aptarnavimą. „Lidl Lietuva“ naujienas galite sekti ir užsiprenumeravę naujienlaiškį svetainėje www.lidl.lt.


Šiame straipsnyje: LidlFacebooksukčiaipuslapiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nimas

Nimas portretas
Kada Klaipedoje atidarys antra "Lidl"? Per eiles neimanoma patekti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių