Kauno krepšinio mėgėjų lyga naująjį sezoną pasitinka nauju pavadinimu

  • Teksto dydis:

Kauno krepšinio mėgėjų lyga naująjį 33-ąjį sezoną pradeda nauju vardu „Cbet KKML“. Prie lygos, vienijančios daugiau nei 200 komandų, jungiasi sporto ir kultūros mecenatu spėjęs tapti UAB „Tete-a-Tete“ kazino ir jos valdomas lošimų prekės ženklas „Cbet“.

„Džiaugiamės nauja partneryste su Kauno legendine mėgėjų krepšinio lyga. Mums svarbu, kad Kauno bendruomenė yra socialiai aktyvi, sportiška, be to taip aktyviai dalyvauja krepšinio turnyruose“, – sakė „Cbet“ marketingo vadovas Evaldas Magelinskas.

„Cbet KKML“ yra unikali lyga, atskirus čempionatus organizuojanti praktiškai visiems krepšinio mėgėjams. Ši lyga yra viena didžiausių Lietuvoje ir pati didžiausia krepšinio mėgėjų lyga Kaune, kurioje kasmet save išbando apie 3000 krepšinio entuziastų.

„Džiaugiamės, kad sezoną KKML pasitinka turėdama naują generalinį partnerį – puikiai žinomo prekinio ženklo „Cbet“ kompaniją. Žinome, kad „Cbet“ remia sportą jau ne vienerius metus, todėl labai džiaugiamės, kad bendrovė nutarė prisidėti ir prie Kauno krepšinio mėgėjų lygos vystymo bei plėtojimo.

Naujame sezone šalia jau tradicinių KKML čempionatų ir turnyrų bus organizuojamas bendras KKML ir „Cbet“ taurės turnyras, taip pat bendradarbiavimo dėka KKML atsiras dar keletas naujovių, apie kurias krepšinio mėgėjai sužinos sezono eigoje. Su „Cbet“ tikimės produktyvaus ir ilgalaikio bendravimo“, – sakė lygos direktorius Rimas Navickas.

Per 32-ejus lygos metus savo jėgas joje yra išbandžiusios tokios žvaigždės kaip Saulius Štombergas, Darius Lukminas, Rimas Kurtinaitis, Darius Songaila, Ramūnas Šiškauskas ar Jonas Mačiulis.

Sezono metu KKML organizuoja daugiau kaip 20 atskirų čempionatų ir turnyrų. Tai leidžia krepšinio mėgėjams rasti sau tinkamo pajėgumo pirmenybes arba dalyvauti net keliose iš jų. Su naujo generalinio partnerio prisijungimu tikimasi, kad naujajame sezone vietą lygoje suras ne tik krepšinio mėgėjai iš Kauno miesto, bet ir regiono, taip pat artimiausių miestų ir miestelių.

Naujasis „Cbet KKML“ sezonas startuos spalio viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
a cia Py deru komanda ? DDD
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių