Masinis gedimas: ryšio neturi apie 1 tūkst. „Telia“ naudotojų

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę į portalą kauno.diena.lt ėmė plūsti sunerimusių kauniečių pranešimai. Pasak jų, sutriko „Telia“ interneto ir televizijos veikla. Šalinant problemą planuojama užtrukti iki vidurnakčio.

Į portalo redakciją lapkričio 30 dieną kreipėsi ne vienas skaitytojas. Pranešta apie tai, kad daugelis „Telia“ interneto ir televizijos naudotojų ne tik Kaune, bet ir Kauno rajone liko be ryšio.

Jų turimais duomenimis, visa tai nutiko dėl to, kad vykdant kasimo darbus buvo pažeista internetą ir televiziją tiekianti sistema, kuri diekiasi kryptimi nuo Kauno rajono link Alytaus.

Susisiekus su bendrovės „Telia“ konsultante, ši aiškino, kad fiksuotas masinis gedimas. „Meistrai apie problemą žino, artimiausiu metu bus pašalinta. Atsiprašau jūsų už nepatogumus. Dar nežinome tikslaus laiko“, – vienam iš skambinusiųjų sakė ji.

Portalo žurnalistai dėl „Telia“ ryšio sutrikimų teiravosi ir bendrovės atstovo Audriaus Stasiulaičio. „Kažkas greičiausiai vykdant kelio darbus Karaliaus Mindaugo prospekte nutraukė mūsų kabelį. Dar aiškinamės. Yra pažeista apie 140 skaidulų ir apie tūkstantis klientų neturi šviesolaidinio interneto ir televizijos“, – teigė jis.

A. Stasiulaitis teigė, kad, nepaisant to, kad kabelis, tikėtina, kelininkų, buvo pažeistas Karaliaus Mindaugo prospekte, daugiausia nesklandumų dėl nutraukto ryšio patyrė ne Kauno miesto, o Kauno rajono gyventojai. Tačiau esą, kol skaidulos jungiamos iš naujo, dalis paslaugų jau yra nukreiptos rezerviniu ryšiu. Problemą planuojama išspręsti iki vidurnakčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintaras

Gintaras portretas
Uzsisakiau Telios mobilaus rysio plana. Sutartyje sutarta pajungimo data gruodzio 30d. Gruodzio 30d DPD kurjeris pristate sutarti su sim kortele,pasirasiau.Dabar gruodzio 31d .00.11val., Tylu. Atsakomybe nesa tik klientas?

gaila

gaila portretas
pas mus nėra gerų ir geresnių interneto&TV paslaugų tiekėjų. Yra tik blogi ir blogesni.

Anonimas

Anonimas portretas
o kas uz tai atsakys
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių