„Iki“ jau paskelbė „Švaros fiestą“ – milžiniškas nuolaidas ne tik skalbikliams, indaplovių tabletėms

  • Teksto dydis:

Kam už skalbimo ar valymo priemones, tualetinį popierių ar indų ploviklį mokėti visą kainą, jeigu „Iki“ galite sutaupyti net iki perpus? Pirkėjai jau skuba pasinaudoti „Iki“ parduotuvėse prasidėjusia tradicine „Švaros fiesta“, siūlančia didžiules nuolaidas valymo, buitinės chemijos prekėms. Pasak Gintarės Kitovės, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės, pirkėjai jas aktyviai krauna į vežimėlius jau visą savaitę, o dar didesnio sutaupyti norinčiųjų antplūdžio laukiama prasidedant savaitgaliui. Tuomet pirkėjams labai patogu ir pigiau apsirūpinti švaros prekėmis, ir pasinaudoti ypatingais savaitgalio „Iki Nuolaidiškių“ pasiūlymais.

„Teminės akcijų savaitės – pirkėjų ypač pamėgta tradicija, nes daugelis jau patys įsitikinę „Iki“ akcijų nauda. Ne be reikalo jas vadiname fiestomis, nes tokios progos labai solidžiai sutaupyti kiekvienam yra šventė. „Švaros fiesta“ sulaukia ypač didelio pirkėjų aktyvumo, nes buitinė chemija, valymo prekės – būtini pirkiniai, kuriems kiekvienas namų ūkis per metus išleidžia reikšmingą sumą. Tačiau su „Iki“ programėle arba kortele pasinaudojus net iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis, tokiomis atsargomis galima apsirūpinti ilgam laikui“, – sakė G. Kitovė.

O kuo daugiau sutaupysite, tuo vertingesnį prizą galėsite laimėti „Iki“ Taupymo žaidynėse. „Iki“ Taupymo žaidynių esmė visai paprasta. Tereikia prisijungti prie žaidynių „Iki“ programėlėje ir toliau pirkti prekes su nuolaidomis kaip įprasta. „Iki“ burtų keliu prizus dalija kas savaitę, o didieji taupymo čempionai finišuoja rugsėjo 29 d. Jeigu dar neprisijungėte prie tarp pirkėjų populiarios iniciatyvos, tai geriausiai tą padaryti paskatins paprastas faktas – „Iki“ Taupymo žaidynėse jų dalyviai nuo liepos mėnesio visi kartu jau sutaupę beveik 4 mln. eurų.

Indai blizgės, skalbiniai kvepės švara, o piniginė džiaugsis

„Iki“ „Švaros fiestos“ pasiūlymai šią savaitę, iki rugpjūčio 25 dienos, galioja pačioms įvairiausioms prekėms: nuo priemonių indaplovėms iki tualeto ir vonios valiklių, nuo skalbimo miltelių iki reikmenų, ypač praversiančių keturkojų augintojams. Svarbu tik nepamiršti kasoje panaudoti fizinės ar virtualios „Iki“ kortelės.

„Iki“ „Švaros fiestos“ pasiūlymai šią savaitę, iki rugpjūčio 25 dienos, galioja pačioms įvairiausioms prekėms: nuo priemonių indaplovėms iki tualeto ir vonios valiklių, nuo skalbimo miltelių iki reikmenų (...)

 

„Norime suteikti galimybę stipriai sutaupyti kuo platesniam pirkėjų skaičiui, todėl nuolaidos taikomos ne tik konkretiems produktams, bet ir ištisai mėgstamų prekės ženklų produkcijai. Pavyzdžiui, su „Iki“ kortele „Švaros fiestos“ metu net perpus pigiau kainuoja įvairių rūšių „Ajax“, „Woolite“, „Frosch“, „Somat“, „Finish“ prekės“, – vardijo G. Kitovė.

Daug sutaupyti leidžiantys „Iki“ pasiūlymai taikomi ir „Ariel“, „Lenor“, Fairy“, „Persil“ produkcijai. Švaros fiesta – gera proga apsirūpinti ir rečiau kasdienybėje naudojamomis švaros prekėmis, pavyzdžiui, dėmių valikliais ar indaplovių priežiūros priemonėmis. Akcija „Iki“ parduotuvėse padės ir paprasčiau bei pigiau palaikyti tvarką namuose: nuolaidos lojaliems „Iki“ pirkėjams siūlomos šiukšlių maišams, guminėms pirštinėms, augintinių šeimininkų pamėgtiems „Vileda Pet Pro“ prekėms.

Apsirūpinus švaros prekėmis, pigiau įsigykite ir maisto produktų

Populiarioji „Švaros fiesta“ toli gražu ne viskas – pirkėjai žino, kad „Iki“ yra tas tinklas, kuris nuolat siūlo agresyvias, daug sutaupyti padedančias akcijas. Jų kiekvieną savaitę „Iki“ skelbia apie 5 tūkstančiams prekių, kad kiekvienas atrastų sau vertingiausius pasiūlymus.

O savaitgalį gerų pasiūlymų „IKI nuolaidiškėse“ – dar daugiau, tad apsirūpinti tiek maisto produktams savaitgalio pietums, tiek atsargomis namuose, galima gerokai pigiau. Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, rugpjūčio 22–25 dienomis, verta nepraleisti progos sutaupyti ir su „Iki“ kortele pigiau įsigyti:

● Šviežių kopūstų „Clever“ – vos už 0,39 Eur/kg;

● konservuotų vaisių ir daržovių – su 40 proc. nuolaida;

● šaldytos produkcijos – su 40 proc. nuolaida;

● šaltai ir karštai rūkytų mėsos gaminių – 20 proc. pigiau;

● skrostų atlantinių lašišų be galvų ir uodegų ar atlantinių lašišų pjausnių – net 41 proc. pigiau, tik 9,99 Eur/kg;

● įvairių rūšių valgomų jogurtų – su 30 proc. nuolaida;

● arbatos, sausainių, meduolių ir vaflių – 25 proc. pigiau;

● sulčių, nektarų ir sulčių gėrimų – su 30 proc. nuolaida.

G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje kiekvienas pirkėjas ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudamas lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių