Atsinaujinusioje „Baldų salėje“ – dar lankstesnės sąlygos pirkėjams

  • Teksto dydis:

Vos prieš pusmetį Tilžės turguje duris atvėręs prekybos centras „Baldų salė“ jau spėjo suburti gausias klientų gretas ir Klaipėdoje. Daugiau nei 10 tūkst. įvairių prekių – nuo korpusinių iki minkštųjų baldų – asortimentą siūlanti parduotuvė rudenį pasitinka su ne viena džiugia žinia.

Laukia kiekvieną dieną

Kaip pasakojo „Baldų salės“ vadovas Artur Naruševič, Klaipėdos regiono gyventojų jau laukia atnaujinta baldų ekspozicija.

„Todėl lankytojai, kurie anksčiau kažko nerado, dabar turės galimybę rinktis iš gausybės naujovių. Atsinaujino ir korpusinių baldų asortimentas, taip pat paįvairinome minkštųjų baldų spalvų paletę. Pastebėjome, kad mūsų pirkėjų Klaipėdoje pasirinkimas kiek skiriasi – jie neretai dairosi linksmesnių, ryškesnių, drąsesnių spalvų nei, pavyzdžiui, Vilniuje ir Kaune, kur standartiškai dominuoja pilka, ruda ar kitos santūrios žemės spalvos“, – pastebėjimais dalijosi pašnekovas. 

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Kita svarbi naujiena – pasikeitęs parduotuvės darbo laikas. Tilžės turgaus trečiajame paviljone veikianti „Baldų salė“ nuo šiol atvira kasdien: pirmadieniais–penktadieniais pirkėjai čia laukiami nuo 9 iki 18, šeštadieniais – nuo 8.30 iki 16, o sekmadieniais – nuo 8.30 iki 15 val.

„Visada siekiame maksimaliai atliepti pirkėjų poreikius. Tai pasakytina ne tik apie asortimentą, aptarnavimą, bet ir paties pirkimo patirtį. Kadangi nemaža dalis mūsų klientų baldus užsisako internetu, o atsiimti juos pageidauja iš salono, pakoreguotas „Baldų salės“ darbo laikas tai jiems leis padaryti dar patogiau“, – neabejojo A. Naruševič.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Orientuojamasi į išskirtinumą

Bemaž 900 kv. m ploto patalpose įsikūrusi „Baldų salė“ pristato itin platų ir nuolat atnaujinamą gaminių asortimentą, tinkantį įvairioms patalpoms – nuo prieškambario, miegamojo, svetainės iki virtuvės ar darbo erdvių.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Čia siūloma daugiau nei 10 tūkst. skirtingų prekių, kurios atkeliauja iš kruopščiai atrinktų ES, Ukrainos, Kinijos ir Malaizijos baldų gamintojų. Kitaip tariant, „Baldų salėje“ galima įsigyti beveik visus populiariausius ir Lietuvos pirkėjų pamėgtus baldų modelius. Taip pat verta paminėti, kad daugumos tokių gaminių klientai nerastų kitose šalies parduotuvėse.

Pašnekovo teigimu, tarp perkamiausių baldų vyrauja sofos, minkštieji kampai – jų gausiausiai galima išvysti ir ekspozicijoje.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

„Vienintelis dalykas, ko kol kas nesiūlome klientams, – tik vonios baldai. Tačiau ir ši prekių kategorija neilgai trukus atsiras mūsų asortimente“, – planais dalijosi „Baldų salės“ vadovas.

Profesionalūs parduotuvės konsultantai klientams visada padės išsirinkti gaminį pagal kiekvieno poreikius ir kišenę. O neradus tinkamo varianto ekspozicijoje, pageidaujamo dizaino, spalvos ar medžiagiškumo, baldus galima užsisakyti iš katalogo. Priklausomai nuo baldo specifikos ir gamyklos apkrovos, tokiu būdu užsakyta prekė pirkėją vidutiniškai pasiekia per 15–35 darbo dienas.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Nuo pristatymo iki surinkimo

Visi „Baldų saloje“ parduodami gaminiai išsiskiria patraukliomis kainomis, o norintieji dar daugiau sutaupyti, parduotuvėje dažnai ras ir įvairių specialių pasiūlymų ir viliojamų nuolaidų. Be to, baldus siūloma įsigyti lanksčiomis sąlygomis: pasinaudojant išsimokėjimo paslauga, atsiskaitant grynaisiais ar banko kortele, galiausiai – pasirenkant atsiskaitymą tik po pristatymo. Pirkėjams itin patrauklu ir tai, kad už pasirinktus baldus nebūtina sumokėti išankstinio avanso.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Prireikus parduotuvės komanda taip pat gali pasirūpinti baldų pristatymu ir užnešimu. Klaipėdos regiono pirkėjams teikiama ir baldų surinkimo paslauga – jos kaina derinama individualiai.

Kaip pastebėjo pašnekovas, toks papildomų paslaugų paketas padeda užtikrinti, kad tiek gabenant, tiek montuojant baldus, jie nebus pažeisti ir bus deramai paruošti savo naujam gyvenimui. Klientui tereikia išsirinkti tinkamą namų kampelį ir kasdien mėgautis patvariu ir patogiu baldu, kuris neabejotinai taps išskirtine interjero dalele.

Telieka priminti, kad užsakymai iki 299 eurų visoje šalyje pristatomi už simbolinį 15 eurų mokestį, o išsirinkus baldus už didesnę sumą, jie į bet kurią Lietuvos vietovę bus atvežti nemokamai.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Statistika kalba už save

Be abejo, „Baldų salės“ asortimente ypatingas dėmesys skiriamas pačių gaminių kokybei. Tad jeigu kuris nors baldas sulaukia bent kelių prastų atsiliepimų, tokia prekė bemat išimama iš apyvartos. Tačiau, kaip teigė A. Naruševič, tokie atvejai, kaip ir prekių grąžinimai, yra ypač reti.

Pavyzdžiui, visi pirkėjai gali pasinaudoti net 365 dienų pinigų grąžinimo garantija.  

Vestos Jašinskaitės nuotr.

„Jei gavus baldą netiko jo spalva, nepatiko modelis ir panašiai, klientas jį gali grąžinti atgal per metų laikotarpį. Tik svarbu, kad prekė būtų nenaudota ir originalioje pakuotėje, – aiškino pašnekovas. – Tačiau tokių grąžinimų, įskaitant ir dėl netenkinančios kokybės, turime vos 1 proc. nuo visų pardavimų. Manau, kad ši statistika kalba pati už save, o mums labai džiugu, kad žmonės patenkinti „Baldų salės“ parduodamais gaminiais, kurie atitinka jų poreikius, puikiai tarnauja ir puošia namus.“

Visoms „Baldų salėje“ parduodamoms prekėms taip pat taikoma garantija: fiziniams pirkėjams – dvejų metų, o juridiniams – metų.

Vestos Jašinskaitės nuotr.

Matomi ir nesunkiai pasiekiami

Klaipėdos Tilžės turgaus (Tilžės g. 51) trečiame paviljone įsikūręs baldų salonas – naujausia „Baldų salės“ parduotuvė Lietuvoje, kitos dvi veikia Vilniuje ir Kaune.

Nors erdviose prekybinėse patalpose pirkėjai gali rinktis iš didžiulių ekspozicijų, tačiau ir jose neįmanoma sutalpinti visų baldų modelių. Tad klientai kviečiami apsilankyti ir internetinėje parduotuvėje www.baldusale.lt: čia siūlomas minkštųjų ar korpusinių baldų asortimentas – dar gausesnis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių