Vykstantiems į „Eurolygos“ varžybas Kaune – daugiau traukinių reisų

  • Teksto dydis:

Siekiant sudaryti galimybę kuo daugiau žmonių tvariai ir patogiai nuvykti į savaitgalį „Žalgirio“ arenoje vyksiančias „Eurolygos“ finalinio ketvirčio varžybas, keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ gegužės 19–21 d. pasiūlys daugiau traukinių reisų į Kauną. Keleivių patogumui, šiomis dienomis suplanuoti 4 papildomi traukiniai, 6 didesni traukinių sąstatai su dvigubai daugiau vagonų ir trys papildomi reisai kasdien.

Šių traukinių tvarkaraštis bus priderintas prie didžiausioje šalies arenoje vykstančių varžybų taip, kad į Kauną atvykę keleiviai nuo geležinkelio stoties iki „Žalginio“ arenos galėtų nukeliauti pėsčiomis ar viešuoju miesto transportu. Į ir iš Vilniaus geležinkelio stoties klientai taip pat kviečiami judėti sostinės viešuoju transportu – tereikia įsigyti vieną – traukinio ir Vilniaus viešojo transporto – bilietą.

„Šį savaitgalį į krepšinio varžybas kviečiame keliauti visiškai žaliai – traukiniais, naudojančiais atsinaujinančią elektros energiją. Sirgaliai galės išvengti spūsčių kelyje, o atvykus ieškoti, kur statyti automobilį, ar pavargus nuo įspūdžių vairuoti namo. Pasiekti „Eurolygos“ varžybas padės net aštuoni kasdieniai reisai iš Vilniaus. Iš Kauno į sostinę bus galima grįžti trimis–keturiais vėlyvais reisais. Paskutinis traukinys iš Kauno išvyks prieš pat vidurnaktį“, – teigė „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Bendrovė atkreipia dėmesį, kad šį savaitgalį tarp didžiųjų Lietuvos mietų tikėtini didesni keleivių srautai. Tad, jei į Kauną keleiviai planuoja vykti ne krepšinio stebėjimo tikslais, jiems siūloma pasirinkti kitus įprastus traukinių reisus.

„Jau įprasta, kad traukinių tvarkaraščiai derinami prie didesnių renginių – tokių traukinių ypač padaugėja vasarą. Be to, artėjant atostogų sezonui suplanavome daugiau kasdienių reisų tarp didžiųjų šalies miestų ir laisvalaikio krypčių. Nuo gegužės 26 d. papildomus rytinius reisus organizuosime maršrutu Vilnius–Klaipėda. Visą vasarą taip pat kviesime rinktis iš papildomų reisų iš sostinės į Turmantą, Trakus, Marcinkonis ir Vilniaus oro uostą“, – sakė L. Baužys.

„LTG Link“ visuomet, o šį savaitgalį – ypatingai, kviečia traukinio bilietais pasirūpinti iš anksto. Tai patogiausia padaryti internetu ar mobiliąją programėle. Be to, bendrovė ir žingsnių skaičiavimo programėlė #walk15 tęsią darnų judumą skatinančią iniciatyvą ir surinktus 100 tūkst. žingsnių kviečia juos iškeisti į 15 proc. nuolaidą standartinei kelionei traukiniu į „Eurolygos“ varžybas. Dar daugiau, „Eurolyga“ ir #walk15 kviečia rinkti žingsnius ir prisidėti prie 15 tūkst. medžių sodinimo akcijos Dubravos miškuose.

Primenama, kad įsigyti vieną – traukinio ir Vilniaus miesto viešojo transporto – bilietą siūloma žmonėms, kurie per „LTG Link“ interneto svetainę arba mobiliąja programėle perka traukinio bilietus į arba iš Vilniaus geležinkelio stoties. „LTG Link“ interneto svetainę arba mobiliąja programėle perka traukinio bilietus į arba iš Vilniaus geležinkelio stoties.

Pasirinkti vieną bilietą sistemoje galima kaip papildomą paslaugą. Tokiu būdu įsigyjamas vienkartinis elektroninis 60 min. Vilniaus miesto viešojo transporto bilietas. Miesto viešojo transporto bilietas pradės galioti automatiška traukiniui atvykus į sostinės geležinkelio stotį arba iki traukinio išvykimo iš Vilniaus geležinkelio stoties likus 1 val.

Daugiau informacijos apie tvarkaraščius ir jų pokyčius bendrovės puslapyje www.LTGLink.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Tik 1,5 val. trukmė iš Rygos. Kada Rail Baltica?

:)))

:))) portretas
net 4 papildomi tusti traukiniai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių