Vilkikai su maistu išvyksta į Ukrainą

Lietuvos pramonininkų konfederacijos narių surinkta parama iškeliauja į Ukrainą. LPK  kartu su savo nariais suformavo pirmus 3 vilkikus negendančių produktų, kurie šį savaitgalį iškeliauja tiesiai Pietų Ukrainoje besikaunantiems kariams.

Pirmieji maisto vilkikai suformuoti iš įmonių Galinta, Biovela, Vilniaus duona, Rokiškio mėsinė, Vičiūnai, Kauno grūdai, Klaipėdos mėsinė, Malsena suaukotų produktų, prie paramos prisidėjo ir Kėdainių konservų fabrikas.

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) atidarė specialią sąskaitą ir jau dabar už suaukotas lėšas yra perkami produktai ir, koordinuojantis su Ukrainos institucijomis, kitą savaitę vėl  bus siunčiami kovojantiems ukrainiečiams į tuos regionus, kur tuo metu labiausiai reikalinga parama.   

Krovinius į Ukrainą pristato UAB „Vlantana“, Lietuvos logistikos asociacija prisideda sandėliavimo paslaugomis.

Konfederacija vienija 56 šakines ir 6 regionines (daugiau nei 3500 įmonių), daugelis kurių aktyviai yra įsitraukusios į pagalbos Ukrainai veiklą – aukoja Blue/Yellow for Ukraine, Raudonajam Kryžiui tiek lėšas, tiek produktus, prisideda kitais reikalingais daiktais, medikamentais ir paslaugomis.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojevilkikaimaistasparamaUkraina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių