„Sėkmės 7“ žaidėja apie 75 tūkst. eurų laimėjimą sužinojo važiuodama autobusu

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone gyvenanti Lina autobusu keliavo namo, kai prisiminė 3 kišenėje gulinčius momentinės loterijos „Sėkmės 7“ (5 Eur) bilietus. Vos pradėjusi trinti pirmąjį iš jų, moteris negalėjo patikėti savo akimis – po laimėjimą atnešusiu „aukso“ simboliu išvydo 75 tūkst. eurų sumą.

„Nutryniau pirmąjį simbolį ir laimėjau tokią didžiulę sumą. Niekas nepatikėtų, jeigu jiems nusišypsotų tokia sėkmė. O ir bilietus įsigijau šalia stotelės esančiame kioske. Neįtikėtina!“ – stebėjosi moteris.

Žaidėja visada svajojo laimėti loterijoje ir jautė, jog jei bandys – tikrai pasiseks. Ko Lina nesitikėjo – tai laimėti tokią didelę sumą. „Tikrai galvojau, kad apsirikau. Išlipusi iš autobuso nuėjau tiesiai pas šalia gyvenančią sesę. Sėdime, žiūrime į bilietą ir negalime patikėti, kad laimėjau 75 tūkst. eurų. Sesė apskritai netikėjo, jog momentinėje loterijoje įmanoma laimėti tokias sumas“, – pasakojo laimėtoja.

Pasikalbėję ir nusiraminę, seserys net pašoko pergalės šokį, nes Lina galės įgyvendinti savo ilgametę svajonę – padėti vaikams. „Kaip ir kiekviena mama, svajoju padėti savo vaikams. Dėl to ir perku loterijos bilietus. Turiu penkis anūkus, dabar galėsiu padėti ir vaikams, ir anūkams. Labai tuo džiaugiuosi! – laime tryško moteris. – Geriau pagalvojus, laimėjimas toks didelis, kad galėsiu ir savo namuose pasidaryti remontą.“

Euforijos apimta moteris pirmąją naktį po laimėjimo nesumerkė akių, o jos rankos iš jaudulio drebės turbūt dar kelias savaites.

Atsiimti laimėjimo Liną atlydėjo sesuo. Laimėtojos vaikai dar nežinojo, kokia staigmena jų laukia. Moterys šypsojosi viena kitai, kad grįžusios namo visiems praneš puikią naujieną.

Pokalbio pabaigoje Lina kreipėsi į sesę: „Matai, tu niekada netikėjai, kad loterijoje galimi tokie dideli laimėjimai, o mano banko sąskaitą jau tuojau pasieks 75 tūkst. eurų. Dabar ir tau būtinai reikia pradėti žaisti momentines loterijas ir „Teleloto“, – paragino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
sveikinu !!!

ir sutaupė

ir sutaupė portretas
už bilietus sumokėjo 15 eur., sėdo į autobusą ir laimingai važiavo duobėtomis gatvėmis namo (blogiausias taksisto sapnas...)

Seklys morka

Seklys morka portretas
Niekas nieko nelaimejo ir nelaimes. Tai "Perlo" reklama. Ten laimi tik loterijos organizatoriai. Seniai visiems aisku. Nepirkite jokiu bilietu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių