S. Skvernelis apie „Aldi“ Lietuvoje: tai buvo vienas prekybos tinklų, kuriam siunčiau laišką

  • Teksto dydis:

Ekspremjeras Saulius Skvernelis sakė dar 2018-aisiais kvietęs „Aldi“ kurtis Lietuvoje. Jis įsitikinęs – į mūsų šalį atėjus šiam naujam rinkos dalyviui, turėtų laimėti vartotojai.

Kaip „Žinių radijui“ teigė politikas, „Aldi“ buvo tarp dvylikos prekybos tinklų, sulaukusių tokio kvietimo.

„Taip, vienas iš laiškų buvo parašytas ir šitam prekybos tinklui. Daug kas galvojo, kad kreipusis į investuotoją, jis rytoj susipakavęs lagaminus jau pas tave yra, bet procesas – pakankamai ilgas. Tiriama ir rinka, ir galimybės plėstis, ir verslo sąlygos, mokestinė aplinka, darbuotojų poreikis ir galimybės jį patenkinti“, – vardijo S. Skvernelis.

Opozicijos lyderis pridūrė besitikintis, kad „Aldi“ ketinimai yra realūs. Jei taip atsitiktų, kad šis prekybos tinklas įsikurtų šalyje, sako politikas, būtų didelis laimėjimas visiems.


„Mes turime ir kitokį – išskirtinį asortimentą. Atsiranda galimybės ir mūsų gamintojams tiekti produkciją į tuos tinklus. Ir vėlgi konkuruoti, kad būtų kuo palankesnės sąlygos ir kainos vartotojui. Visi mes žinome – yra lyginamos panašaus asortimento produktų krepšelio kainos tarp tinklų. Konkurencija pritraukiant pirkėją, o pirkėjų Lietuvoje, atsižvelgiant į demografinę situaciją, nedaugėja, tai naujo rinkos dalyvio atėjimas tikrai turės perskirstyti jau esamus rinkos pajėgumus, dėl to tikrai turėtų laimėti vartotojas“, – „Žinių radijui“ kalbėjo S. Skvernelis.

Primename, kad žinią apie tai, kad žemų kainų mažmeninės prekybos tinklas „Aldi“ nusprendė plėstis Lietuvoje, pranešė portalas „Verslo žinios“.

Pasak šio portalo šaltinių, bet kokia informacija, susijusi su „Aldi“ plėtros planais yra visiškai slapta, visos susijusios šalys yra pasirašiusios griežtus konfidencialumo įsipareigojimus, todėl jokie komentarai negalimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senolis

Senolis portretas
Paminkla Skwerneliui reikia pastatyti prie pirmosios Lietuvoje ALDI krautuves!

Nebereikalo

Nebereikalo portretas
stato vieną prekybcentrį šalia kito - kad svetimiems prekybos tinklams nebūtų kur kojos pastatyt. O patys net nepasivargina asortimentą įvairesnį pasiūlyt. Tas pat per tą patį tik įpakavimas ir gramai mažėja o kainos centais auga

z

z portretas
Tai dabar Skvernelis kaip Sabonis pasitiks prie pardes duru?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių