Analitikai: valstybė neturėtų kompensuoti „Perlo Energijos“ klientų nuostolių

Grįžti į straipsnį

kas tie ekonominiai,,,analittikai,,

kas tie ekonominiai,,,analittikai,,  portretas
manau cia tie patys ,,Perlas energijos,,, aferistai perpirkejai variugos aferiugos --ir cia nera jokia klaida ---cia yra tikslingai yvygdyta afera...su tikslu apiplest tauta ir vallstybe,....

cha..seimas vyriausybe ,prezidentura isleidineja ,,istatymus

cha..seimas vyriausybe ,prezidentura isleidineja ,,istatymus portretas
jie prileidzia prie energetines sistemos pardavimo , perpardavimo, porceliavimo ir aferu kurimo -viss sarages [ beje ju paciu sukurtas] todel vyriausybe --todel valstybe ir yra atsakinga uz ju atsiradima , ju aferu vygdymo leidima , vygdyma tautos ir valstybes apiplesima...

Kodėl

Kodėl  portretas
ponai "analitikai" nereikalauja iš ministrų, jų padarytų nuostolių padengimo, o tik iš Perlą pasirinkusių vartotojų, ar žiopli ir nesupranta, ar bijo?

jo

jo portretas
Iš pradžių išlenda VERT ir pareiškia, kad neleis apiplešinėti valstybės, o po to ministras ir jau sako, kad leis valstybę apiplėšti, nes kompensuos nuostolius valstybės pinigais. Gal jau šitai vyriausybei pats laikas į užtarnautą poilsį? Beje, piknaudžiauti galimai pradeda ir kiti, pvz., Cgates bando keisti kainas nustatytas terminuotom sutartim. Čia turbūt reikalingas RRT, VVTAT įsikišimas.

Audrius

Audrius portretas
Yra vienintelė išeitis. Visiškas restartas nuo nulio. Ir su visais tiekėjais. Dauguma pasirašinėjusių darė tai net neįsigilinę ir nesuprasdami. Dabar pamatė kas kur su kuo. Galima bandyti iš naujo.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Gal čia sąmokslo teorija. Kodėl vyriausybė kompensuos? Matyt žmonės, susiję su vyriausybe ir valdė tą Perliuką, o kad Perliukiniams nekiltų pavojus nuo piliečių skundų, teismų, baudžiamojo persekiojimo, tai kompensuos iš bendro biudžeto, o ne teisiniu keliu iš kaltininkų((( . Kaltininkai tegu pasiima paskolas iš banko ir moka kompensacijas, kodėl visi mokesčių mokėtojai laiminant bestuburiai greičiausiai korupciniai vyriausybei turi mokėti už kažkieno tai gobšumą ir aplaidumą???

analitikams

analitikams portretas
Ne vartotojai buvo ziopliai, o vyriausybe ir reguliavimo tarnyba, kuri uzdege zalia sviesa nepatikimom imonem, niekas neperziureju ju sutarciu, neuzdejo saugikliu. Kazkas institucijose gere kavyte tuo metu kai turejo dirbti. Todel tai tik naturalus ju atsakomybes prisiemimas. O pasvaiciojimai apie tai, kad galime dabar pasirinkti kitus tiekejus - kiti tarifai, minimalios sutarties 2 metams uz max kaina. Pries 2 men pasirase su tais paciais tiekejais turejo visai kitas kainas ir trumpesnius isipareigojimus. Perlo energijos vartotojai pasirasantys naujas sutartis dabar, bus tie kurie dengs pigiai pasirasiusiuju sudarytus nuostolius. Arba vieni arba kiti nepatenkinti, tiek ziniu.

minde

minde portretas
nenoriu kiršinti žmoniu todėl tiesiai sakau kad egzpertai šie yra šudas. aiškina kad jei šiems kompensuosime kiti nukentės, o tai nėra teisybė. nes jei dabartiniai klientai nemokės kosminiu kainu dabartiniai tiekėjai pasielgs kaip perlas. ir ka mes gausime?

Piktas

Piktas portretas
Asilams nereikia kompensuoti, jei kompensuot tai tik visiems. Nes čia gaunasi normalių piliečių apiplešimas.

fas fas

fas fas portretas
valstybe turetu pradeti sodinti vagis, bet puse savu tada tektu susodinti

GERAS

GERAS portretas
GERAS KOMENTARAS

ai

ai portretas
valstybe neturetu klausyt swedbankio ruporo maciulio

Rici

Rici portretas
Siulyciau visiems bankams susimest ir kompensuot zmonems.

Įkinkyt į ratą ,kaip asilus,

Įkinkyt į ratą ,kaip asilus, portretas
tuos aferistus,tegul suka ir gamina energiją,kū .wos

Sūduvis

Sūduvis portretas
Ydomu, nerijau, kas turėtų ginti savo piliečius, kuriuos valdžia per prievartą suvarė į aferistų savanaudžių gaujas? Tur būt ir arkliui aišku kad šis lietuviškas elektros rinkos ,,liberalizavimas,, nuo tinkamo liberalizavimo skiriasi kaip diena nuo nakties,tie kas sugrūdo į aferistų gaujas lai ir dengia nuostolius, o paskui regreso išsiieško iš tos gaujos.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Tikrai taip: kas čia per turčių vyriausybė, tik kompensuoja, o ne ieško priežasčių, kad taip nebūtų. Aš kaip mokesčių mokėtojas nesutinku su visokiomis kompensacijomis!

Galerijos

Daugiau straipsnių