Lietuvos vežėjai dėl migrantų patyrė 2 mln. eurų nuostolį

  • Teksto dydis:

Draudimo brokerių įmonių rinkos lyderė "Aon Baltic" duomenimis, praėjusiais metais Lietuvos vežėjai dėl nelegalių migrantų patyrė 2 mln. eurų nuostolį, o iš 70-80 įvykių, į kuriuos pateko lietuviai, daugiau nei pusė yra tokių, kai migrantą į vilkiką įsileidžia pats vairuotojas, rašo "Verslo žinios".

Didžiausius nuostolius, pasak"Aon Baltic" Rizikos sprendimų departamento vadovo Gedimino Maciulevičiaus, daugiausia klaidų daro smulkieji vežėjai, dažniausiai patiria maisto produktus vežančios bendrovės. Tokių tarp nukentėjusių nuo migrantų padarytos žalos - apie penktadalis.

Lietuvos vežėjai kalba, kad savanoriškos patikros postuose yra per mažai darbuotojų, todėl pasitikrinti telpa ne visi norintys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na bet bet

Na bet bet portretas
Ne geroji feja Merkel, bet mes, Vokietijos mokesciu moketojai, mokame uz visas samones ir nesamones.Musu niekas neklause del emigrantu. Tad, jei neturite apie tai nei zalio supratimo, gal tada susilaikykite nuo komentaru...

na, bet

na, bet portretas
mūsų vežėjai veža imigrantus, turėtų džiaugtis ir didžiuotis. Taigi, tegul geroji fėja Merkel apmoka savo svečių padarytus nuostolius kitoms šalims, įskaitant ir Lietuvą. Reikia skelbti visą žalą, kurią patiria mūsų vežėjai per tuos imigrantus, turi būti daugiau medžiagos apie jų išsidirbinėjimus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių