Lietuvos paštas: pensijos ir pašalpos bus išmokėtos

Lietuvos paštas praneša, kad kai kuriuose paštuose šiandien pašalpos ir pensijos nebuvo išmokamos, tačiau bendrovė skuba nuraminti gyventojus – per artimiausias dvi dienas vėluojančios pensijos ir pašalpos bus išmokėtos.

"Lietuvos paštas naudojosi Ūkio banko paslaugomis, todėl šio banko veiklos sustabdymas turėjo nedidelės įtakos bendrovės darbui – kai kuriuose paštuose vieną dvi dienas gali vėluoti pensijų ir pašalpų išmokėjimas. Tačiau norime nuraminti gyventojus, kuriems šiandien pensijos ir pašalpos nebuvo išmokėtos, jos gavėjus pasieks dar iki šios savaitės pabaigos. Visiems kitiems gyventojams pensijos ir pašalpos bus išmokamos įprasta tvarka", – teigė Lietuvos pašto Finansų tarnybos direktorius Kęstutis Jaržemskas.

Lietuvos paštas pensijas ir pašalpas pristato daugiau kaip 400 tūkst. gyventojų visoje Lietuvoje. Skaičiuojama, kad pavėluotai pensijos ir pašalpos pasiekti gali tik apie 2 proc. gavėjų. Visus kitus gavėjus pensijos ir pašalpos pasieks laiku, t. y. tomis pačiomis dienomis kaip ir kiekvieną mėnesį.

Pasak K. Jaržemsko, Lietuvos bankui sustabdžius Ūkio banko veiklą, Lietuvos paštas neprarado nei savo, nei pensijoms ir pašalpoms skirtų lėšų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
As manau, kad pensijas galetu vel pradeti moketi visiem norintiem per pasta.Nesuprantu,as gaunu pensijos 431.lt.,kam man reikalingas bankas.Gaves pensija isleidziu greitai.Ir bankam tokie indelininkai nereikalingi ,as taip galvoju.Lietuva ubagu krastas,o banku yra tiek kiek issivisciusiose ,didelese salyse.Manau, kad krachas bankam Lietuvoje atejo...

Au

Au portretas
Šiaip pensijos ir pašalpos mokamos iš skolintų pinigų, tai kur lojantys sabakos, ar ant savų į valdžią išrinktų nebestaugiama?

LLKKJJHHGGFFDD

LLKKJJHHGGFFDD portretas
O KAIP GALIMA PRAGYVENTI SU 436LT NESUPRANTU KADA VALGYMUJ REIKIA TIK300 LT O UZ KO MOKET UZ BUTA IR DAIKTAI PIRKTI
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių