Jau rytoj – spalio 7 d. – dar daugiau „Kenoloto“ laimėjimų!

  • Teksto dydis:

Spalio 7 d. „Kenoloto“ atsinaujina. Kasdien vyks net trys loterijos tiražai – rytinis, dieninis ir vakarinis. Taip žaidėjai turės dar daugiau šansų laimėti mėgstamos loterijos prizus.

Kasdien – po tris žaidimus „Kenoloto“ – tai loterija, prie kurios visi yra įpratę taip, kaip ir prie rytinio kavos puodelio. Taip šią loteriją apibūdina nuo jos neatsiejama vedėja Laima Kybartienė, kuri labai džiaugiasi, jog nuo šiol žaidėjams galės padovanoti dar daugiau laimėjimų ir džiaugsmo: „Žaidėjams galima linkėti tik vieno – kad jų biliete esantys skaičiai sutaptų su išriedėjusiais kamuoliukais. O kai laimėjimai gali aplankyti net tris kartus per dieną – dar maloniau ir įdomiau.“

Atsinaujinusi „Kenoloto“ savo žaidėjų ir TV3 žiūrovų pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais lauks 12.20 val., 17.20 val. ir 22.15 val., o trečiadieniais – 12.20 val., 17.20 val. ir 23.15 val. Kita svarbi informacija – bilietų pardavimo laikas. Bilietus rytiniam „Kenoloto“ tiražui galima įsigyti nuo 21 val. iki 11 val. ryto, dieninio tiražo žaidėjai bilietus gali pirkti nuo 11.15 val. iki 16 val., o sėkmę norintys išbandyti vakariniame tiraže – nuo 16.15 val. iki 20.45 val.

Kartu su vakariniu „Kenoloto“ tiražu ir toliau vyks kitos legendinės loterijos – „Jėga“ – transliacija. Taip iki 20.45 val. prailgės ir „Jėgos“ bilietų įsigijimo laikas.

Žaidėjams – dar vienas sėkmės ženklas „Didžioji dalis „Kenoloto“ žaidėjų žaidžia su savo pasirinktais deriniais. Šie žaidėjai – mąstytojai, mėgstantys skaičius. Kitaip ir negali būti, mašinoje – net 60 kamuoliukų, todėl pasirinkti skaičius, kurie atneštų laimėjimus, tikrai nelengva. Perkant bilietą reikia stabtelėti ir pagalvoti“, – sakė laidos vedėja.

L. Kybartienė taip pat džiaugėsi, kad žaidėjai turės ir daugiau galimybių žaisti jiems sėkmingu metu. „Manau, kad visose gyvenimiškose situacijose vieniems iš mūsų labiau sekasi ryte, kitiems kaip tik – sėkmę neša vakaras. Nuo spalio 7 d. „Kenoloto“ turės daugiau laisvės rinkdamiesi jiems sėkmingiausią dienos metą. Kuo daugiau laimėjimų bus – tuo daugiau malonumo apie juos skelbdama patirsiu ir aš.“ Dar viena naujiena yra ta, kad nuo šiol žaidėjai galės įsigyti bilietų net 180 tiražų į priekį. Anksčiau bilietus buvo galima įsigyti 120 tiražų.

„Kenoloto“ bilietų kaina ir didysis prizas, siekiantis 200 tūkst. Eur, nesikeičia.

2019-aisiais „Kenoloto“ žaidėjai laimėjo daugiau nei 1,64 milijono eurų, per 2020 metų sausio – rusėjo mėn. pasidalino daugiau nei 1,25 milijono eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių