Investicijos į renovaciją – daugiau kaip 200 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Būsto energijos taupymo agentūros (BETA) duomenimis, šiuo metu yra pasirašytos ir įgyvendinamos daugiau kaip 900 rangos sutarčių, kurių bendra vertė viršija 200 mln. eurų. Iš jų 175 daugiabučių atnaujinimo projektai, kurių bendra vertė - daugiau kaip 40 mln. eurų, yra pilnai įgyvendinti.

Skaičiuojama, jog preliminarios investicijos į vieno namo renovaciją šiandien sudaro apie 240 tūkst. eurų, teigiama BETA pranešime spaudai.

"Dabartinės renovacijos apimtys leidžia kalbėti ne tik apie išaugsiančią nemažos dalies šalies gyventojų gyvenimo kokybę, bet ir apie tiesioginę renovacijos procesų įtaką šalies ekonominiams procesams - statybų sektoriaus atsigavimui, naujų darbo vietų kūrimui, nekilnojamo turto rinkos pokyčiams", - pranešime sakė BETA direktorius Valius Serbenta.

Pasak jo, daugiabučių atnaujinimo programoje šiandien dalyvauja daugiau kaip 300 statybos sektoriaus bendrovių ir tai leidžia tikėtis, kad renovacijos procesas statybos sektorių ir toliau išlaikys tarp labiausiai augančių šalies ūkio sektorių.

Artimiausiu metu ketinama pradėti įgyvendinti dar apie 1000 daugiabučių projektų, kuriems jau yra gautas gyventojų pritarimas. Planuojamos investicijos į šiuos projektus - 240 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
AFERISTAI NIEKO NEMINI APIE AFERAS IR ŽMONIŲ GYVENIMO SUGADINIMĄ . PATEIKIT INFORMACIJĄ KIEK PRADĖTA IR BAIGTA BYLŲ DĖL NEMOKUMO , ir kiek jų dar bus iškelta . Aišku nesugebėsit pateikti informacijos apie darbų atlikimą ir gyventojų požiūrį ir skundus į renovaciją . Parašykit tikrą finansinę naudą UAB vadovams , darbuotojams , gyventojams . Gyventojai bus durniais vietoje , nes kiek jie sutaupys tiek turės atiduoti bankams .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių