Bankai keičia paslaugų įkainius

  • Teksto dydis:

Vieni bankomate išsiima pinigų,  o kiti įneša. Nuo kitų metų grynųjų pinigų operacijos nebebus tokios lanksčios, praneša LNK žinių tarnyba.

Šalyje veikiantys didieji bankai keičia paslaugų įkainius. Brangsta operacijos grynaisiais, debeto bei kredito kortelių išdavimas, atsiranda grynųjų pinigų įnešimo limitai.

Tiesa, kai kurios paslaugos pigs. Bankai teigia, jog įkainius keičia beveik kasmet ir tai įprasta procedūra. Tačiau vartotojų atstovai brangesnes paslaugas vadina koronaviruso pandemijos pasekme.

SEB bankas nuo vasario įveda grynųjų pinigų limitą – 10 tūkstančių eurų per metus. Norint įnešti didesnį kiekį, reikės kreiptis į banką. SEB bankas didina ir daugiau įkainių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

#

# portretas
Taip vadinamas Lietuvos centrinis bankas yra nepavaldus LR, o pavaldus ECB ir atstovauja jis ne Lietuvos interesus, o ECB interesus Lietuvoje.

Vasiliauskas

Vasiliauskas portretas
turėjo neleisti šitiems bankams kelti kainas (jis turi tokią teisę). Kadangi šis veiksmas didina žmonių bendrų išlaidų dalį. Jo tiesioginis kaip Lietuvos banko valdytojo darbas yra prižiūrėti ir reguliuoti užsienio bankų veiklą Lietuvoje. Tam jis yra tiesiogiai įpareigotas ir turi priemones bei teises..Bet kaip matome ponas jau daug metų galimai dirba ne Lietuvai, bet šiems visiems užsieniečiams..Gal tada tegul jie p.Vasiliauskui ir algą moka? Prie ko čia mūsų Valstybė, kuri kas mėnesį atseikėja šiam darbuotojui (ir jo kolektyvui) nemažas sumas kaip algą?

@Nuomone

@Nuomone portretas
Plešikai ir ta paysera + dar išsikalineja labiau nei skandinaviski
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių