“Nissan” atstovams - Ž.Savicko apdovanojimas

“Fakto” autocentras ir  Žydrūnas Savickas  pasirašė bendradarbiavimo sutartį šių metų balandžio mėnesį. “Nissan” prisidės prie Stipriausio Planetos Žmogaus pasiruošimo galiūnų varžyboms.

Žydrūnas Savickas nuo šių metų balandžio mėnesio persėdo į „Nissan Pathfinder” visureigį.

Visiems „Fakto” autocentras darbuotojams tapo staigmena, kai vieną, saulėtą birželio dieną, pro duris įžengė Stipriausias Planetos Žmogus Žydrūnas Savickas nešinas vienu iš savo trofėjų. Tai 18 kg sveriantis apdovanojimas-statulėlė iškovotas 2004 metų Arnold Classic Strongman turnyre, JAV.

„Norėčiau padėkoti „Nissan” ir “Fakto” autocentrui už paramą.“- tarė Žydrūnas. „Jau yra tapę tradicija, kad ši statulėlė keliauja iš vienų rėmėjų, pas kitus, ir tai - mano padėkos simbolis.“

Nuo šiol, visi „Nissan“ gerbėjai galės jį išvysti besipuikuojantį salone. 

2008 metais Žydrūnas Savickas paskelbtas stipriausiu visų laikų pasaulio žmogumi. Jo pergalių sąraše jau puikuojasi 6 šių varžybų titulai, iškovoti keletą metų iš eilės. 2005 metų rugsėjį jis pasiekė tris pasaulio rekordus bei iškovojo IFSA Stipriausio Planetos Žmogaus titulą Kvebeko mieste, Kanadoje. Žydrūnas Savickas dar kartą iškovojo pergalę IFSA Pasaulio Čempionate 2006 metais Reikjavike, Islandijoje. Galiūno pergalių sąrašas tuo tikrai nesibaigia. Jis yra ir 9 kartus Lietuvos galiūnų čempionas (1998, 1999, 2000, 2002, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008) bei daugelio kitų tarptautinių varžybų nugalėtojas.


Šiame straipsnyje: fakto

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių