„flyLAL" atnaujina skrydžius į Tbilisį

Skrydžių bendrovė „flyLAL", atidžiai išnagrinėjusi skrydžių saugumo situaciją Gruzijoje, priėmė sprendimą atnaujinti skrydžius į Tbilisį. Šiandien „flyLAL" lėktuvas į Tbilisį pakils 23 val.

„Sprendimą pradėti reguliariuosius skrydžius į Tbilisį priėmėme mūsų specialistams nuvykus į Gruzijos sostinę ir atlikus visą kompleksą patikrinimų Tbilisio oro uoste. Mūsų bendrovės atstovai įvertino saugumo lygį ir taikomas saugumo priemones", - komentuoja „flyLAL" generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, „flyLAL" aviacijos saugumo vadovas susitiko su Gruzijos oro navigacijos tarnybos vadovais ir aptarė, ar turimos ryšio priemonės gali užtikrinti skrydžių saugumą. Be to, įvyko susitikimas su Gruzijos civilinės aviacijos administracijos aviacijos saugumo skyriaus darbuotojais - su jais aptartos visos skrydžių saugumą užtikrinančios aplinkybės.

„flyLAL" atstovas apsilankė ir Lietuvos diplomatinėje atstovybėje Gruzijoje, čia aptarė esamą politinę situaciją ir jos galimą įtaką skrydžių saugumui.

„Mes ir toliau atidžiai stebėsime situaciją Gruzijoje ir Tbilisio oro uoste, nuolat seksime visas skrydžių saugumui įtakos galinčias turėti aplinkybes. Tikimės, kad įvykiai nepakryps neigiama linkme, ir mes galėsime vykdyti skrydžius pagal tvarkaraštį", - sako „flyLAL" vadovas.

Į Tbilisį „flyLAL" skrenda pirmadieniais ir trečiadieniais 23 val., iš Tbilisio į Vilnių - antradieniais ir ketvirtadieniais 06.30 val. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių