Mokyklose ir darželiuose koronavirusu serga beveik 1,3 tūkst. vaikų

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) duomenimis, šalies mokyklose ir darželiuose koronavirusu serga beveik 1,3 vaikų, per tūkstantį darbuotojų.

„Šiuo metu vis dar serga beveik 1300 vaikų ir virš 1000 gydymo įstaigų darbuotojų“, – penktadienį spaudos konferencijoje informavo NVSC specialistė Greta Gargasienė.

Ugdymo įstaigose per pastarąją parą epidemiologai fiksavo 65 atvejus, infekcija patvirtinta tiek moksleiviams ir darželinukams, tiek įstaigų darbuotojams.

Pasak G. Gargasienės, nuo rugsėjo 1 iki lapkričio 19 dienos iš viso registruoti 3254 COVID-19 ligos atvejai: 1798 vaikams, beveik 1,5 tūkst. – ugdymo įstaigų darbuotojams.

Aukštosiose mokyklose nuo rugsėjo patvirtinta 640 atvejų studentams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eks.

Eks. portretas
Darželių darbas,tai uzkrato veisykla.Juk vaikai vieni negyvena, jie gyvena su suaugusiais ,su jais vaikšto po parduotuves ir virusų prisiglaude nueina i darželį.Kur perduoda kitiem vaikams o jie nunesa kitur.Taip cirkuliuoja virusasi.Vienu žodžių darzeliai,lopšeliai yra pavojingi virusu todel manau turėtų būti uždaryti.Jeigu virusas yra tikrai ir pandemija neišgalvota ,tai maži vaikai ir seni žmonės turėtų būti pažeidziamiausi,nes mažų vaikų imunitetas nėra visai stiprus ,kaip kad senų žmonių.Keistas tas "virusas", jeigu mažiems vaikams jis nepavojingas.O gal iš tikrųjų išgalvota pandemija ,senų ,ligotų žmonių naikinimui,tiesiog negydyti ligotų ir sunkiai sergančių.O medikams panaikinta atsakomybė, prisidengus korona.Manau faktas tikras yra toks.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių