„Žalgiris“ iškovojo užtikrintą pergalę Kėdainiuose

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio komanda išvykoje rezultatu 97:69 (26:15, 21:23, 29:11, 21:20) įveikė Kėdainių „Nevėžis–Optibet“ ekipą.

Penkis taškus surinko Edgaras Ulanovas, Dovydas Giedraitis realizavo du baudų metimus, Kevarriusas Hayesas įdėjo iš viršaus, Laurynas Birutis įmetė dvitaškį, o Lukas Lekavičius taikliai metė iš toli – 14:9. Tritaškį smeigė Ignas Brazdeikis, dar vieną tolimą metimą pridėjo L. Lekavičius, keturis taškus iš eilės surinko Arnas Butkevičius, o dviem taškais pasižymėjo Achille Polonara – 26:15.

I. Brazdeikis ir Tomas Dimša paleido po taiklų tritaškį, po du taškus įmetė Isaiah Tayloras, E. Ulanovas ir A. Polonara, tritaškį pridėjo ir Karolis Lukošiūnas – 41:27. Rolandas Šmitas įmetė baudos metimą, L. Lekavičius vėl pataikė iš toli, o du taškus įsirašė I. Brazdeikis – 47:38.

L. Birutis pelnė šešis taškus, tolimus metimus realizavo I. Brazdeikis, A. Polonara ir A. Butkevičius – 65:40. Keturis taškus pelnė I. Tayloras, penkis R. Šmitas, o dvitaškį įvertė E. Ulanovas – 76:49.

R. Šmitas pelnė dar keturis taškus, po du taškus pridėjo A. Polonara ir I. Tayloras, o K. Lukošiūnas smeigė du tritaškius – 90:58. Trijų taškų vertės metimą įmetė ir tašką nuo baudų metimo linijos pelnė T. Dimša, tašku pasižymėjo ir I. Tayloras, o dviem K. Hayesas – 97:69.

„Žalgiris“: I. Brazdeikis 11 (4 rez. perd.), A. Butkevičius 10, R. Šmitas 10 (6 atk. kam.), L. Lekavičius 9 (4 rez. perd., 2 per. kam.), E. Ulanovas 9, A. Polonara 9 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), K. Lukošiūnas 9, I. Tayloras 9, L. Birutis 8, T. Dimša 7, K. Hayesas 4 (5 atk. kam.), D. Giedraitis 2 (2 per. kam.).

„Nevėžis–Optibet“: B. Davisonas 20, T. Lambrechtas 17, D. Freemanas 13.


Šiame straipsnyje: Nevėžis–OptibetŽalgirisLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

žiūrovė

žiūrovė portretas
Žalgiriui tik su Kėdainiais ir žaisti. O komentatoriai galės liežuvius nusismailinti taip girdami Žalgirį ir svajonių kapitoną, kuris ir demonstruojasi Lietuvos lygoje, deja

Kuba

Kuba portretas
Na, va, Žalgiris rado sau vertus varžovus, kurius galima nugalėti..gal šiek tiek per brangus varjantas..???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių