Meilė „Žalgiriui“ padėjo sukurti šeimą

  • Teksto dydis:

Įsivaizduokite situaciją – mėgstamiausios jūsų komandos palaikymas padeda atrasti gyvenimo meilę ir sukurti šeimą.

Tokia mintis skamba lyg iš reklaminio teksto, tačiau „Žalgirio“ Garbės klube susipažinusius Marių ir Viktoriją Šmidtus suvedė būtent meilė krepšiniui ir „Žalgiriui“, rašo portalas zalgiris.lt.

Apie savo pažintį, veiklą „Žalgirio“ Garbės klube bei, galų gale, sūnų ir dukrą, jau suprantančius, kas ir yra „Žalgiris“, Marius ir Viktorija mintimis dalinosi naujoje „Žalgiris TV“ rubrikoje #ŽalgirioGarbėsKlubas.

„Viskas prasidėjo prieš šešerius metus, kuomet įstojau į „Žalgirio“ Garbės klubą, – apie tai, kaip susipažino su būsimu vyru, kalbėjo Viktorija. – Marius jau kiek anksčiau buvo klubo narys. Įstojusi į klubą prisidėjau prie organizuojamų socialinių akcijų. Kadangi tuo metu neturėjau vairuotojos pažymėjimo, mums reikėjo vairuojančių žmonių. Vienas iš tokių vairuotojų buvo Marius, kurį ir užkalbinau. Apie Marių jau anksčiau buvau girdėjusi iš savo mamos, kuri buvo įstojusį į klubą truputį anksčiau kartu su Mariumi. Daug apie jį girdėjau ir buvo įdomu sužinoti, kaip jis atrodo. Man tapus klubo nare, pradėjome organizuoti įvairias išvykas, pradėjau jį kalbinti visur važiuoti kartu.“

Reguliariai organizuojamos „Žalgirio“ Garbės klubo veiklos, lankymasis rungtynėse suvedė Marių ir Viktoriją. Neilgai trukus pažintis išaugo į santuoką, o santuokoje Šmidtams gimė dvi atžalos – vyresnėlis Matėjus ir jaunėlė Rusnė. Mariui ir Viktorijai greitai kilo idėja – užregistruoti į „Žalgirio“ Garbės klubą ir abu savo vaikus, kurie tapo jauniausiais istorijoje Klubo nariais.

Atrodo, kad abiejų vaikų tapimas klubo nariais buvo padiktuotas dar gerokai anksčiau nei jų gimimas. Jau nėštumo metu Viktorija neapleido „Žalgirio“ Garbės klubo reikalų bei savo kaip sirgalės pareigos – lankytis „Žalgirio“ rungtynėse. Energinga moteris gyveno, atrodo, savaime suprantamu ritmu, o ir sūnaus gimimas įvyko simbolišką tikram krepšinio gerbėjui dieną, kuomet „Žalgiris“ laimėjo Eurolygos namų rungtynes.

„Kitos minties nebuvo. Kažin ar kaip nors kitaip galėjo būti, – apie faktą, jog Matėjus ir Rusnė jau yra tapę klubo nariais, kalbėjo Viktorija. – Jau nėštumo metu su sūnumi vaikščiodavau į visas „Žalgirio“ komandos rungtynes. Jaučiausi energinga, todėl nemaniau, kad turiu praleisti žalgiriečių rungtynes. Dėl to, kad esu apvali ir didelė? Tikrai ne. Sūnus gimė tą dieną, kai „Žalgiris“ žaidė su Malagos „Unicaja“. Jo gimimo laikas sutapo su akimirkomis, kuomet „Žalgiris“ įtvirtino savo pergalę.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių