„Žalgirio“ komanda ir toliau bendradarbiaus su svarbiu rėmėju

  • Teksto dydis:

Praėjusiais metais Kauno „Žalgirio“ klubo užmegzta partnerystė su šalyje lyderiaujančia statybinės įrangos nuomos bendrove „Ramirent“ tęsis ir artėjantį sezoną.

Puikiai į Kauno „Žalgirio“ šeimą įsilieję partneriai liko patenkinti praėjusiame sezone drauge nuveiktais darbais bei toliau išvien sieks bendrų tikslų.

„Kodėl norime būti kartu ir palaikyti „Žalgirio“ komandą antrus metus? Matome daug panašumų: esame lyderiai savo srityse, turime ambicingus tikslus. Mūsų vertybės yra profesionaliai ir greitai aptarnauti klientus statybos sektoriuose ir ne tik, o tai reikalauja komandinio darbo, greitų sprendimų priėmimo. Visas šias savybes tikrai turi ir „Žalgirio“ komanda. Esame lyderiai ir norime būti lyderių tarpe“, – kalbėjo „Ramirent“ nuomos direktorius Eligijus Baikauskas.

Vos tik pasirašius bendradarbiavimo sutartį, „Ramirent“ tapo ir Kauno „Žalgirio“ arenos partnere, prisidėdama prie vienos iš aukščiausios klasės erdvių vystymo, kuriai buvo suteiktas „RAMIRENT Premium klubo“ vardas.

Išties džiugu matyti taip noriai ir nuoširdžiai nusiteikusius žmonės, kurie leidžia mums aukščiausiu lygiu konkuruoti ne tik krepšinio arenose, bet ir kitose gražiose akcijose.

Ši atskira erdvė „Žalgirio“ arenos salėje, į kurią galima patekti tik su „Žalgirio“ sezono abonementu arba bilietu, viršijo visus žiūrovų lūkesčius. Galimybė mėgautis rungtynių atmosfera ir patogiai stebėti krepšinio kovas sėdint ant minkštasuolių arba prie baro, sulaukė didžiulio susidomėjimo. Su klubo abonementu lankytojams suteikiama privilegija naudotis atskiru įėjimu, rūbine bei kitomis, tik klubo nariams skirto baro, paslaugomis.

Tik praėjusį sezoną užsimezgusi draugystė spėjo virsti ir kitais prasmingais darbais – „Ramirent“ buvo vienais iš pagrindinių tradicinio Kauno „Žalgirio“ 3×3 gatvės krepšinio turnyro rėmėjų bei itin reikšmingai prisidėjo prie Eurolygos inicijuojamos socialinės programos „One Team“ veiklos.

Būtent už „One Team“ veiklą „Žalgirio“ klubas visai neseniai Vitorijoje atsiėmė bronzinį apdovanojimą ir buvo įvardijamas kaip sektinas pavyzdys kitoms Europos krepšinio komandoms.

Aktyviai partnerių veiklai už aikštelės ribų abejingas neliko ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, kuris džiaugėsi pratęstu bendradarbiavimu.

„Vos tik prisijungę prie mūsų partnerių šeimos „Ramirent“ parodė didžiulį susidomėjimą tiek mūsų komanda, tiek ir jos vykdoma veikla už aikštelės ribų. Išties džiugu matyti taip noriai ir nuoširdžiai nusiteikusius žmonės, kurie leidžia mums aukščiausiu lygiu konkuruoti ne tik krepšinio arenose, bet ir kitose gražiose akcijose. Tikimės, kad tai tik pradžia ilgos bendrai kuriamos istorijos“, – teigė „Žalgirio“ direktorius.

„Ramirent“ pagrindinės veiklos sritys yra statybinės įrangos nuoma, pardavimas, montavimo darbai, projektavimas ir techninis aptarnavimas. Įmonė yra didžiausios Suomijos statybinių įrengimų nuomos kompanijos „Ramirent“ padalinys Lietuvoje, kuri yra viena iš lyderių Europoje savo veiklos srityje. Ji 2010 metais „European Rental Awards“ asociacijos pripažinta metų nuomos įmone. Kompanija dirba dešimtyje valstybių Šiaurės, Centrinėje ir Rytų Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių