Šeštadienį sostinė pulsuos krepšinio ritmu

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas kartu su gausybe draugų pakvies bet kokio amžiaus krepšinio aistruolius išbandyti savo jėgas gatvės krepšinio turnyre „3x3“.

Turnyro organizatoriai krepšinio aistruoliams žada įvairių pramogų bei siurprizų, o renginiu rūpinasi itin įspūdinga rinktinė: Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas kartu su „Siemens“ arena, Sostinės krepšinio mokykla (SKM), Vilniaus krepšinio mokykla (VKM) bei Sostinės krepšinio lyga (SKL).

Rėmėjų bei dalyvių skaičius auga kasdien, o šeštadienį aikštelėse tikimasi sulaukti apie 100 komandų. Jos bus išskirstytos į septynias amžiaus grupes, tačiau dalyvauti gali visi norintys.

„Vasara jau artėja į pabaigą, todėl kviečiame visus į sostinę sugrįžtančius moksleivius, studentus bei jų tėvelius šeštadienį atvykti prie „Siemens“ arenos – kvietė klubo direktorius Darius Gudelis. – Turnyrą organizuoja visa Vilniaus krepšinio piramidė, o tikrai bus ką veikti ir tiems, kurie šeštadienį norės pailsėti.“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas siekia suvienyti sostinės krepšinio bendruomenę, todėl veiklos turės ir tie, kurie į turnyrą atvyks tik stebėti rungtynių. Jie galės dalyvauti įvairiuose žaidimuose, pasivaišinti organizatorių ruošiamais gardėsiais bei pabendrauti su rungtynių žiūrovais tapsiančiais „Lietuvos ryto“ krepšininkais.

Į turnyrą taip pat atvyks ir klubo viceprezidentas sportui Linas Kleiza, o su žiūrovais gera nuotaika dalinsis „Lietuvos ryto“ šokėjos. Negana to, renginį ves charizmatiškasis Vytautas Mikaitis.

Prizai laukia ir tų, kuriems pasiseks mažiau, nes visi turnyro dalyviai gaus po dviejų skirtingų dizainų marškinėlius.

„Norėčiau palinkėti nenusiminti, jeigu vienas ar kitas rezultatas nebus toks, kokio galbūt jaunieji krepšininkai tikisi, – linkėjo vyriausiasis „Lietuvos ryto“ klubo treneris Rimas Kurtinaitis. – Reikia bet kokiu atveju nepasiduoti ir siekti savo tikslo. Džiaugiuosi, kad atsiranda vis daugiau galimybių jaunimui žaisti krepšinį, o visiems dalyviams rugsėjo 2-ąją norėčiau palinkėti sėkmės.“

Šeštadienį krepšinio aistruoliai laukiami jau nuo 9:30 val., kai prie „Siemens“ arenos pradės skambėti muzika, o turnyro startas planuojamas 10 val. Registracija į „3x3“ turnyrą Vilniuje tęsis iki rugpjūčio 30 d. 12 val., o tvarkaraščiai dalyviams bus išsiųsti rugsėjo 1-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių