Trys iš trijų: Lietuvos rinktinė Europos policijos krepšinio čempionate iškovojo sunkią pergalę

  • Teksto dydis:

Limože vykstančiame Europos policijos krepšinio čempionate trečiąją pergalę iš eilės iškovojo Lietuvos rinktinė. Lietuviai po atkaklios kovos 90:80 (25:23; 22:29; 19:9; 24:19) palaužė Islandijos rinktinę ir savo grupėje užėmė pirmąją vietą.

Rinktinės treneris Mindaugas Kriščiokaitis pasidžiaugė, kad pavyko įveikti kovingą Islandijos rinktinę.

Nors islandai nėra aukšti, tačiau greitai bėgo ir labai gerai pataikė tolimus metimus. Islandijos rinktinėje pagrinde žaidė 7-8 žaidėjai, tad vienas iš taktinių sumanymų buvo kuo labiau išvarginti varžovus.

Ir tai pasiteisino, antroje pusėje pavyko įgauti 5-7 taškų pranašumą ir jį išlaikyti iki rungtynių pabaigos. Dabar svarbiausia užduotis – žaidėjams gerai pailsėti, o man, kaip treneriui, poilsio dieną išnaudoti varžovų analizei. Panašu, kad visos keturios komandos panašaus pajėgumo, tad pusfinaliai ir finalai turėtų būti labai atkaklūs.

Rytoj čempionate poilsio diena, o šeštadienį dėl vietos finale lietuviai žais su dabartiniais Europos čempionais graikais, kurie kitoje grupėje liko antri. Antrajame pusfinalyje kovos kitos grupės nugalėtoja Vokietija ir Islandija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių