T. Masiulis pavaduos Š. Jasikevičių „Barcelonos“ vyriausiojo trenerio kėdėje

  • Teksto dydis:

COVID-19 virusui išretinus „Barcelonos“ trenerių štabą, vyr. trenerio vairą penktadienio Eurolygos mače perims Tomas Masiulis, praneša „Mundo Deportivo“.

Šarūnas Jasikevičius ir jo pirmasis asistentas Darius Maskoliūnas – saviizoliacijoje po savaitgalį nustatyto apsikrėtimo koronavirusu. Jiems pagal Eurolygos saugumo protokolus priklauso 14-os dienų karantinas.

Nustačius COVID-19 infekciją komandoje, „Barca“ sustabdė treniruotes ir po antradienį įvykdyto pakartotinio testų seanso pateikė prašymą dvikovą Sankt Peterburge su „Zenit“ nukelti iš ketvirtadienio į penktadienį.

Pridedama, jog T. Masiuliui Šarą teks vaduoti ir kitą savaitę, kuri Eurolygoje – dviguba: antradienį laukia išvykos mūšis su Valensijos „Basket“, o ketvirtadienį – namuose su Atėnų „Panathinaikos“.

Pažymima, kad ACB saugumo protokolai – laisvesni, mat juose nėra nurodomas konkretus karantino laikas, regionai remiasi savo tvarka. Katalonijoje sveikatos priežiūros specialistai saviizoliacijos trukmę nustato atsižvelgdami į kiekvieno atvejo sąlygas.

Galima tikėtis, jog Š. Jasikevičius kartu su D. Maskoliūnu ir dar vienu apsikrėtusiuoju, kuris viešai nebuvo identifikuotas, į darbus gali grįžti artimiausiame Ispanijos lygos mače – spalio 18-ąją su Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“.

T. Masiulis paskutinį kartą vyr. trenerio pareigas ėjo Kauno „Žalgirio“ dubleriuose, kuriems vadovavo 2011-2018 metais.

„Barca“ praėjusią savaitę Eurolygoje startavo pergale 76:66 prieš Maskvos CSKA, kuri po rungtynių taip pat paskelbė apie tris užsikrėtimus COVID-19 infekcija. Rusijos klubo vyr. treneris Dimitris Itoudis koronavirusu prasirgo dar vasarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tavo architektas

Tavo architektas portretas
Tomui sužibo žvaigždžių valanda, o jeigu jis bus sėkmingas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių