A. Parachouskis: „Rytas“ žinojo, kad tokių žaidėjų kaip aš turėti negalės

  • Teksto dydis:

Jau šiandien Vilniaus „Rytas“ Europos taurėje stos į dvikovą su Belgrado „Partizan“ komanda, kurioje rungtyniauja praeitame sezone vilniečių garbę gynęs Arciomas Parachouskis.

Vidurio puolėjas teigė, kad su komanda išlaikė puikius ryšius, tačiau vasarą daug bendrauti su buvusiais komandos draugais ir treneriu laiko neturėjo.

„Vasarą neturėjome progos pasišnekėti, bet iš praėjusio sezono liko tik geriausi prisiminimai. Su treneriu persimetėme tik keletu žodžių. Čia sugrįžti yra smagu, jausmas lyg viskas būtų buvę vakar, lyg nebūčiau išvykęs. „Ryto“ žaidėjai puikiai pažįsta mane, o aš – juos, todėl bus įdomu susigrumti“.

Baltarusis taip pat pastebėjo „Ryto“ klube atsirandantį tęstinumą, dėl kurio gerėja ir komandos rezultatai.

„Komandos branduolys kartu yra trečius metus, treneris čia jau dvejus metus. Jie įveikė Krasnodaro ekipą, parodydami, kad yra puiki komanda. „Rytas“ žaidžia kietai, visiems „Partizan“ komandos draugams sakau, kad rungtynės bus nelengvos. Nežinau, kiek čia susirinks gerbėjų, 10 tūkstančių, gal daugiau. Bus smagu ir įdomu, ar gerbėjai palaikys mane“, – su nekantrumu apie laukiančias rungtynes kalbėjo A. Parachouskis.

Kalbėdamas apie praėjusį tarpsezonį, solidžiai rungtyniavęs aukštaūgis atskleidė, kad Vilniaus klubas norėjo jį išlaikyti, tačiau konkretaus pasiūlymo dėl finansinės situacijos taip ir nepateikė.

„Vasarą pasiūlymo iš „Ryto“ neturėjau, nors, akivaizdu, kad jie norėjo mane išlaikyti. Klubas turi bėdų su finansais, jie žinojo, kad tokių žaidėjų kaip aš turėti negalės“, – atskleidė vidurio puolėjas.

Į Serbiją persikėlęs baltarusis puikiais individualiais pasirodymais kol kas neišsiskiria, tačiau to nesureikšmina ir tiki Serbijos klubo jėga žaidžiant komandinį krepšinį.

„Šioje komandoje visi žaidėjai turi savo vaidmenis. Kadangi turime gilią rotaciją, bet kuris žaidėjas, įėjęs į rungtynes, gali pelnyti penkiolika taškų. Atlieku savo darbą, žinoma, vaidmuo yra kitas nei „Ryte“, tačiau kol kas viskas einasi gerai“, – kalbėjo „Partizan“ naujokas.

Dvikova tarp Vilniaus „Ryto“ ir Belgrado „Partizan“ komandų įvyks jau šiandien 19 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių