Pagrindiniu Lietuvos krepšinio federacijos rėmėju tapo „Vičiūnų grupė“

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pasirengimą 2014 metų nacionalinių vyrų, moterų bei jaunimo rinktinių čempionatams pradeda turėdama pagrindinį rėmėją - "Vičiūnų grupę".

Antradienį Vilniuje buvo pasirašyta paramos sutartis ir pristatyti artimiausi rinktinių planai.

"Visi pažįsta "Vičiūnų grupę", kuri mums labai padėjo rengiant 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatą. Malonu, kad rėmėjas sugrįžo prie vyrų nacionalinės rinktinės rėmimo. Tai bus parama siekti užsibrėžto tikslo - kelialapio į 2016 metų vasaros olimpines žaidynes", - sakė LKF prezidentas Avydas Sabonis.

Pastaroji rėmimo sutartis sudaryta dvejiems metams. Ženkli, tačiau neįvardijama pinigų suma skiriama ne tik vyrų, bet ir moterų krepšiniui, kuriam parama esanti ypač aktuali.

"Vičiūnų grupė" grįžta prie Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės rėmimo. Sportą, o ypač moterų krepšinį, remiame jau ne vienerius metus. Manome, kad toks nuoseklumas yra rėmimo sėkmės garantas", - sakė "Vičiūnų grupės" valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis.

Pasak jo, simboliška, kad svarbiausios vyrų rinktinės varžybos šiais metais - pasaulio taurės turnyras (rugpjūčio 30 - rugsėjo 14 d.) vyks Ispanijoje - šalyje, kurioje "Vičiūnų grupė" turi produktų ir surimio gamybos fabriką.

Po sutarties pasirašymo A.Sabonis "Vičiūnų grupės" valdybos pirmininkui V.Matijošaičiui įteikė Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlius pažymėtus vienuoliktuoju numeriu.

"Man jie jau per maži",- iškilmingoje ceremonijoje juokavo gerai nusiteikęs LKF prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių