NBA užfiksuoti 6 nauji koronaviruso atvejai: tarp jų – „Lakers“ žaidėjams

  • Teksto dydis:

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) koronavirusas ir toliau nesustabdomai plinta.

Vien per pastarąją naktį buvo patvirtinti 6 nauji atvejai, o įskaičiavus ir Denverio „Nuggets“ pranešimą vakar vakare, skaičius siekia 7.

Tiesa, iš šių atvejų žinoma tik vieno krepšininko tapatybė. Tai – Bostono „Celtics“ gynėjas Marcusas Smartas.

„Ką tik sužinojau, kad man buvo nustatytas koronavirusas. Jaučiuosi gerai ir nejaučiu jokių simptomų, bet negaliu pakankamai pabrėžti, kaip svarbu laikytis atokiau nuo gausių minių. Plaukite rankas ir saugodami save, saugokite kitus“, – išplatintoje žinutėje sakė M. Smartas.

Jis taip pat pridėjo, kad laikėsi saviizoliacijos nuo pat to laiko, kai tik jam buvo atlikti tyrimai.

Los Andželo „Lakers“ išplatino oficialų pranešimą, kuriame teigiama, kad koronavirusas buvo patvirtintas dviems krepšininkams, tačiau jų pavardės nėra skelbiamos.

Chrisas Haynesas iš „Yahoo Sports“ išsiaiškino, jog tai nėra JaVale‘as McGee, kuris turi astmą, o praėjusiais metais kentė ir nuo plaučių uždegimo. Šie simptomai yra tarp veiksnių, padidinančių riziką užsikrėsti koronavirusu.

Tuo metu Filadelfijos „76ers“ pranešė, kad jų komandoje yra patvirtinti 3 koronaviruso atvejai. Vis tik Filadelfijos klubas nebuvo toks konkretus, mat paskelbta apie komandos personalo narius, taigi tai gali būti tiek treneriai, tiek žaidėjai. „76ers“ testus atliko krepšininkams, treneriams ir krepšinio operacijų personalui.

Iš viso šiuo metu NBA lygoje yra patvirtinti 14 koronaviruso atvejų. Neskaitant viršuje paminėtų atvejų, koronavirusas diagnozuotas buvo Jutos „Jazz“ duetui Rudy Gobertui ir Donovanui Mitchellui, Detroito „Pistons“ puolėjui Christianui Woodui bei keturiems Bruklino „Nets“ krepšininkams, tarp kurių ir – Kevinas Durantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių