NBA skautų apsuptyje dirbančiam LiAngelo – penkių ekipų dėmesys

  • Teksto dydis:

Nepaisant to, kad LiAngelo Ballui šių metų NBA naujokų biržoje piešiamas niūrus scenarijus, vidurinysis brolis Ballas klubų užklausų vis tik sulaukia.

Žurnalistas Alexas Kennedy skelbia, jog LiAngelo jau turėjo privačius pokalbius su Fynikso „Suns“ ir Oklahomos „Thunder“ komandų atstovais.

Maža to, šiandien LiAngelo dirbo bendroje treniruotėje su kitais savojo šanso lauksiančiais talentais, o pratybas stebėjo 20 klubų skautai. Įsitaisęs šalia aikštelės sėdėjo ir LaVaras Ballas.

Skelbiama, jog po šių treniruočių Gelo laukia privačios pratybos „Golden State Warriors“, Los Andželo „Clippers“ ir „Lakers“ atstovų akivaizdoje.

Kennedy taip pat skelbia, kad Lonzo Ballas kitą kontraktą su Los Andželo „Lakers“ pasirašys su kukliais finansiniais įgeidžiais, kad klubas gautų daugiau talentingų krepšininkų.

Tą patį pasakė ir LaVaras Ballas, kuris pridėjo, kad didelių finansinių norų „Lakers“ komandoje neturėtų ir kiti jo sūnūs – LiAngelo bei LaMelo. Ballų šeima puoselėja svajonę, jog visi trys broliai „Lakers“ gretose taptų komandos draugais.

Tiek LaVaras, tiek ir LiAngelo toliau viešai reiškia mintis, jog jo ir brolio Lonzo tandemas „Lakers“ komandai būtų puikus pastiprinimas. Tiesa, nepaisant skambių pasisakymų, NBA naujokų biržos specialistai šaukimo LiAngelo iki šiol nežadėjo.

„Betsafe-LKL“ pirmenybėse LiAngelo šį sezoną vidutiniškai rinko po 12,6 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir fiksavo 8,9 naudingumo balų vidurkį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių