L. Ballas: Lietuva – slegianti šalis, kurioje visi nekenčia, kad ten yra

  • Teksto dydis:

„Lightharted Podcast“ tinklalaidėje lankęsis buvęs Los Andželo „Lakers“ ir naujasis Naujojo Orleano „Pelicans“ įžaidėjas Lonzo Ballas dalį pokalbio skyrė ir apie Lietuvą.

Tiesa, gražių žodžių ar sentimentų buvo mažai ir netgi atvirkščiai – savo patirtį Lietuvoje jis išdėjo į šuns dienas.

„Lietuva buvo labai slegianti, niekada ten nebevažiuočiau. Ten labai niūru, niekas nesišypso, visi nekenčia fakto, jog ten yra. Turėjau nešdintis iš ten kaip įmanoma greičiau“, – teigė vyriausiasis Ballų brolis.

Pokalbyje dalyvavęs buvęs dar vienas „Lakers“ žaidėjas įsiterpė pareikšdamas, jog visa tai skamba kaip Los Andželas.

„Nekalbu apie miestą. Omenyje turiu „Lakers“ organizaciją“, – su šypsena veidė teigė Hartas.

Ballas Lietuvoje viešėjo praėjusių metų balandį, kuomet pasibaigus sezonui NBA aplankė savo brolius LaMelo ir LiAngelo, kurie tuomet rungtyniavo Prienų „Vytauto“ ekipoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostas

Kostas portretas
Lietuva lietuviams, ne taip kaip pavyzdziui Anglija aziatams ar afrikieciams. Lietuviu taip lengvai neapkvailinsi kaip kad vakarieciu. Ir gerai kad jiems Lietuvoj nepatinka. Atvaziavai, atvezei pinigu, cia isleidai ir laisvas.

Liatuvis

Liatuvis portretas
Ale teisybe ir pasake...

Jonas

Jonas portretas
Ten gera šeimynėlė. Kai vienas iš Ballų Kinijoje įkliuvo su narkotikais , grėsė pusė amžiaus kaliūzės. Trampas asmeniškai ištraukė iš kalėjimo tą pašlemėką o vietoj padėkos išgirdo pajuoką. Reikia būti paskutiniam kvailiui kad turėti reikalų su tomis mazgotėmis , ką ir padarė Prienų ekipos vadovai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių