Konfliktas Eurolygoje: penki klubai prieš šešis A licencijos turėtojus žada imtis teisinių veiksmų

  • Teksto dydis:

Eurolygos dalininkų susitikimas įvyks šiandien, o prieš jį netrūksta aistrų tarp A licencijos turėtojų.

„Mundo Deportivo“ skelbia, jog „Barcelona“, Madrido „Real“, Vitorijos „Baskonia“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Stambulo „Fenerbahče“ prieštarauja Jordi Bertomeu patraukimui iš lygos vadovo pozicijos ir Dejano Bodirogos paskyrimui.

Penki A licencijas turintys klubai tam prieštarauja, argumentuodami, jog tokie pakeitimai neatitinka komercinių ir teisinių principų.

Minėtieji penki klubai, anot „Mundo Deportivo“, mano, jog tokie pakeitimai daro didelę riziką visoms Eurolygos verslo sritims.

Kitos šešios A licencijos turėtojos (Kauno „Žalgiris“, Tel Avivo „Maccabi“, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“, Milano „Armani Exchange“ ir Maskvos CSKA) yra kaltinamos piktnaudžiavimu valdžia dėl nuolatinių ir nepagrįstų kaltinimų, o tai kenkia lygos prestižui ir visai kolektyvinei organizacijai.

Taip pat minėtieji penki klubai pažymi, jog yra nepagrįstai delsiama įtraukti Vilerbano ASVEL ir Miuncheno „Bayern“ prie sprendimų priėmimo.

„Mundo Deportivo“ skelbia, kad „Barca“, „Real“, „Baskonia“, „Anadolu Efes“ ir „Fenerbahče“ neatmeta galimybės imtis teisinių veiksmų prieš likusias šešias A licencijos turėtojas, anot jų, siekdamos ginti savo ir visos lygos interesus.


Šiame straipsnyje: Eurolygakrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių