Kaunietės sieks revanšo prieš garsų Latvijos klubą

„Kiekvienas taškas bus aukso vertės, kiekvienas sirgalius – taip pat. Tikiu, kad merginos padarys viską, kad apgintų namų tvirtovę“, - sakė Kauno „Aisčių-LSMU“ klubo direktorius Petras Aleksonis. Šiandien kaunietės sieks žengti į „Betsafe-Baltijos lygos“ pusfinalį.

Rungtynės LSMU sporto centre, Kaune taps atsakomosiomis po nesėkmės išvykoje. Praėjusį antradienį Rygoje TTT laimėjo įtikinamai 66:52. Tąsyk trečią kėlinį kaunietės buvo perėmusios iniciatyvą (34:33), tačiau laikinai – netrukus rygietės išsiveržė į priekį (41:34) ir padidino persvarą (66:48).

Lietuvos atstovės pataikė 3 iš 25 tritaškių (12 proc.), TTT krepšininkės – 5 iš 24 (21 proc.). Be to, Latvijos ekipa laimėjo kovą dėl kamuolio – 50:41, rečiau klydo – 12:23.

„Aistėms-LSMU“ daugiausia rūpesčių kėlė legionierė amerikietė Dekeiya Cohen – surinko 24 taškus, penkiolika kartų atkovojo kamuolį.

Itin nesisekė Kauno komandai atstovaujančiai JAV krepšininkei Tyrai Marie Buss – lyderė pelnė tik 6 taškus (0/1 dvitaškių, 1/9 tritaškių, 3/4 baudų metimų), padarė 6 klaidas.

Tačiau pasižymėjo Martyna Petrėnaitė: 21 taškas, 7 atkovoti kamuoliai, 2 rezultatyvūs perdavimai bei 23 naudingumo balai.

Tad šiandien namuose kaunietėms būtina laimėti 15-os taškų persvara.

Reguliarųjį „Betsafe-Baltijos lygos“ sezoną Kauno ekipa (14 pergalių ir 8 pralaimėjimai) užbaigė ketvirtoje vietoje, Rygos klubas (15 ir 7) – penktoje. Šios komandos buvo pasidalijusios po pergalę (81:65 ir 60:70).

Kitose ketvirtfinalio porose kaunasi Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto ir Vilniaus „Kibirkšties“ bei Talino „TalTech/NORDAID“ ir Klaipėdos „Neptūno“ ekipos.

Iškart į finalo turnyrą pateko „Betsafe-Baltijos lygos“ reguliariojo sezono nugalėtojos Rygos P. Stradinio universiteto krepšininkės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na merginos šaunuolikės metė iššuki kaimynams

na merginos šaunuolikės metė iššuki kaimynams portretas
o kur pažiūrėti tas batalijas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių