G. Krapikas: nesuvokiame, kad „Top 16“ etapas yra daug sunkesnis

Į Vokietiją nuplauti Kaune patirtos gėdos išskridęs Kauno „Žalgiris“ iš Bambergo parsiveža ne tik paprastą pralaimėjimą. Triuškinanti nesėkmė „Brose Baskets“ teritorijoje buvo antroji iš eilės, kuomet pralaimėta didesniu nei trisdešimties taškų skirtumu.

Maža to, Lietuvos čempionų gynyba Bambergo komandai leido iškovoti pirmąją pergalę antrajame Eurolygos etape per visą klubo istoriją.

Po pralaimėjimo Vokietijoje, „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas neslėpė nusivylimo savo auklėtiniais, apeliuodamas į jų nusiteikimą.

„Mes turime problemų suvokiant, kad „Top16“ rungtynės yra daug sunkesnės ir žymiai agresyvesnės. Aišku, šios dienos mače aš iš savo komandos to pasigedau. Mes žaidėme ne pakankamai agresyviai, namų komandai leidžiant pelnyti daug lengvų taškų. „Brose Baskets“ komandai leidome žaisti taip, kaip jie nori, todėl rezultatas yra toks, kokį matome“, – sakė G. Krapikas.

Po mėnesio pertraukos aikštelėje pasirodęs Renaldas Seibutis akcentavo, kad šios problemos nėra naujos. Anot krepšininko, toks žeminantis pralaimėjimas yra pernelyg didelis.

„Šios problemos tęsiasi jau ne pirmose rungtynėse. Jei mačo pradžioje varžovams atiduodame iniciatyvą, jie įgauna konrolę, o mes niekaip nesugebame sugrįžti į rungtynes. Šis pralaimėjimas mus labai liūdina ir jis yra per didelis. Mes kovėmės, bet tai neveikia galutinio rezultato. Nusivylimas – vienintelis dalykas, ką galiu pasakyti“, – kalbėjo R. Seibutis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvydas

Arvydas portretas
Nepergyvenki Treneri Krapikai, patvarkysi wilno pilnapadzius lkl finale,ir vel saulele susvis!

Aš  portretas
" Europai įspėjimas" "drebėkit"!!!!!!! Žalgiris ateina apsisikes ;)))

mizantropas

mizantropas portretas
manau, kad komanda atsities,o kokios priežastys veda prie pralaimėjimų, tai jau komandos ir jos vadovų klausimas. Ne į tokias duobes pakliūdavo Žalgiris, ir išsikapanodavo. Ir ne vien Javtoko trauma kalta, jei nieko nelemiančiose rungtynėse su Barselona komanda gali laimėti, vadinasi, yra vidinės problemos. Linkiu atsitiesti ir neduoti nepakantumui ir šaipymuisi bujoti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių