G. Antetokounmpo prisiminė čempionatą: FIBA krepšinyje jaučiausi tarsi kalinys

  • Teksto dydis:

Milvokio „Bucks“ lyderis ir Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) MVP Giannis Antetokounmpo po pergalingų rungtynių su Jutos „Jazz“ prisiminė savo patirtį pasaulio čempionate Kinijoje.

Kaip pripažino pats krepšininkas, jam kur kas arčiau širdies yra NBA krepšinis, o tą galimą buvo matyti ir šiąnakt.

Jau pirmajame „Bucks“ pasiruošimo mače graikas per 21 minutę pelnė 22 taškus (8/11 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 6/10 baudos), atkovojo 11 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius pardavimus, blokavo metimą ir nepadarė nė vienos klaidos.

„Jaučiausi gerai, – po mačo su „Jazz“ sakė Antetokounmpo. – Tikrai gerai. Žaisdamas FIBA krepšinį jaučiausi tarsi kalinys. Dabar esu ištrūkęs iš narvo ir laisvas, gera sugrįžti.“

„Taisyklės, žaidimo stilius, erdvė... Kiekvieną kartą turėdamas kamuolį jaučiausi lyg žaisčiau vienas prieš penkis. FIBA krepšinis yra visiškai kitoks. Man labiau patinka NBA“, – teigė G. Antetokounmpo.

Planetos pirmenybės „Bucks“ žvaigždė vidutiniškai pelnė po 16,4 taško, atkovojo po 8,8 kamuolio ir rinko po 16,4 naudingumo balo, o Graikija pasirodymą baigė jau antrajame grupių etape bei į atkrintamąsias nepateko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių