Buvęs „Grizzlies“ vadovas nustebintas D. Sirvydžio sutartimi: tai turėtų būti pokštas

  • Teksto dydis:

Antradienį Deividas Sirvydis susiejo savo ateitį su Detroito „Pistons“ klubu, o toks Mičigano valstijos ekipos sprendimas sulaukė ir nemažai kritikos.

Be „Pistons“ fanų nuomonės, savo poziciją išsakė ir buvęs Memfio „Grizzlies“ vadovas, o dabar „The Athletic“ dirbantis Johnas Hollingeris.

Amerikietis stebėjosi „Pistons“ sprendimu pasirašyti trejų metų sutartį (paskutinis sezonas negarantuotas) su D. Sirvydžiu.

„Tai turėtų būti pokštas. Praėjusiais metais jam buvo sunku Lietuvos krepšinio lygoje, o šiemet Izraelio pirmenybėse per dvejas rungtynes jis pelnė 1 tašką“, – tviteryje rašė Hollingeris.

Tiesa, nuo 2012 m. iki 2019 m. „Grizzlies“ krepšinio operacijų prezidentu dirbęs J. Hollingeris įraše padarė vieną klaidą – D. Sirvydis šį sezoną Izraelio pirmenybėse nežaidė, o tašką per dvejas rungtynes pelnė Čempionų lygoje.

49-erių J. Hollingeris NBA yra vertinamas ir už tai, jog praeityje stipriai prisidėjo prie puolimo ir gynybos reitingų per 100 atakų statistikos sukūrimo.

D. Sirvydį 2019-ųjų NBA naujokų biržoje 37-uoju šaukimu pakvietė Dalaso „Mavericks“, tačiau iškart teisės į žaidėją buvo perleistos „Pistons“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karmenas

Karmenas portretas
Pasedes ant suolelio ir gryz i Europa tobulet toliau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių