Tinklininkas E. Vaškelis – geriausias Bundeslygos rungtynių žaidėjas

  • Teksto dydis:

Svarbią pergalę Vokietijos vyrų tinklinio Bundeslygoje iškovojo Biulio „Volleyball Bisons“ klubas, kuriam atstovauja lietuvis Edvinas Vaškelis. Ši ekipa savo aikštėje 3-1 (18:25, 25:23, 28:26, 25:22) nugalėjo Gyseno „Helios Grizzlys“ komandą.

Šiose rungtynėse visu gražumu sublizgėjo E. Vaškelis. Sezono pradžioje nedaug pasireikšti gavęs Lietuvos tinklininkas šiame mače pelnė 12 taškų ir buvo pripažintas geriausiu savo ekipos žaidėju. Tai – pirmas jo toks įvertinimas Vokietijoje, už kurį jį aistringai puolė sveikinti komandos draugai.

„Sunku pasakyti, kas lėmė tokį pasirodymą. Mano pozicijos žaidėjas komandoje yra labai geras, bet aš visada stengiuosi būti geresnis. Tai tik vienerios rungtynės, bus matyti, kaip seksis toliau. Komandoje pasikeitė treneris, todėl dabar sulaukiu didesnio pasitikėjimo. Manau, tai taip pat daug lėmė“, – sakė E. Vaškelis.

Po šios pergalės „Volleyball Bisons“ klubas Bundeslygoje pakilo į dešimtąją vietą. Per 16 rungtynių jis surinko 12 taškų. Ši pozicija leistų išsaugoti vietą Vokietijos elite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių