Šį savaitgalį F2 pasaulio čempionatą pasitiks Kupiškis: varžysis ne tik atstovai iš Dubajaus

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 13-14 dienomis Kupiškio marių saloje vyksiantis pasaulio F2 vandens formulių čempionatas taps smagia pramoga ne tik šio sporto aistruoliams ir adrenalino mėgėjams. Renginyje veiklos turės visa šeima, o po visos dienos kvalifikacinių varžybų, vakarus vainikuos garsiausių Lietuvos atlikėjų pasirodymai.

Pernai Lietuvoje vykusiame F2 pasaulio čempionato etape Lietuvos atstovas Edgaras Riabko laimėjo ir lipo ant aukščiausio pakylos laiptelio. Ar pavyks Edgarui ir šiemet iškovoti pirmąją vietą? Pamatykite patys!

Edukacija visai šeimai

Kupiškio marių saloje čempionato metu veiks amatų ir pramogų mugė. Jos metu susirinkusieji galės iš arti susipažinti su istoriniais amatais, vaikai galės savo akimis išvysti, kaip anksčiau gyveno ir kuo vertėsi žmonės bei sudalyvauti nuotaikinguose žaidimuose. Organizatoriai žada, kad veiklų, žaidimų ir ekstremalių pramogų užteks visai šeimai.

Ypatingas komfortas

Norintieji šiek tiek atsipūsti nuo renginio šurmulio galės įsigyti specialius bilietus, kurie suteiks galimybę patekti į ypatingą V.I.P zoną. Ji įkurta geriausioje kranto vietoje bei turi papildomus didelius ekranus stebėti azartiškiausius lenktynių momentus ir kvapą gniaužiančius pakartojimus.

V.I.P. zonos svečiai bus vaišinami gėrimais bei užkandžiais, o atėjus vakarui galės negaišti laiko eilėse ir užsisakyti vakarienę specialiame V.I.P restorane. Visai netoli šios zonos bus ir F2 vandens formulių pilotai, todėl gali pavykti nusifotografuoti su geriausiais šio sporto atstovais bei pamatyti sportinį jaudulį arčiau nei bet kurie kiti.

Vasaros ritmai

Viso pasaulio F2 vandens formulių čempionato metu susirinkusiųjų laukia dviejų dienų muzikinė šventė. Šeštadienį įspūdingoje scenoje pasirodys viena garsiausių Lietuvos grupių „8 Kambarys“, „Lietuvos balsas. Kartos“ nugalėtojai „HEY! MIX“ ir Liepa Lee, kuri pradžiugins R’n’B muzikos mylėtojus.

Sekmadienį pasaulio F2 vandens formulių čempionato finalas prasidės didingai ir tuo pačiu stilingai. Specialų pasirodymą šiaip progai rengia Rokas Jaunius ir džiazo grupė.

Vėliau, po finalinių plaukimų ir pasaulio čempionato apdovanojimų, žiūrovai išvys įspūdingus atlikėjos Jessica Shy, KaYra kartu su gyva grupe, Roko grupės „Still Runners“ ir pasaulyje gerai žinomos atlikėjos iš Vokietijos Lian Ross koncertus. Vakaro atmosfera neblės net po vidurnakčio, nes vasaros šokių ritmus abu vakarus dovanos specialūs DJ pasirodymai.

Norintys rugpjūčio 14-15 dienomis praleisti azartiškiausią savaitgalį ir stebėti F2 Pasaulio čempionato kovas iš labai arti, jau dabar gali įsigyti bilietus internetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių